youtuberji februar

Besedilo: Neja Bizjak

Februar, mesec ljubezni in zaljubljencev. Tudi na spletu. Nekateri vlogerji ljubezensko življenje skrivajo, drugi svoja čustva z veseljem delijo s svojimi sledilci. YouTube ima kar nekaj popularnih parov. Najzabavnejši par sta zagotovo PewDiePie and Marzia Bisognin, ki sta skupaj že zelo dolgo. Upamo, da bosta skupaj za vedno in da bosta z nami še naprej delila svoje #couplegoals. Zagotovo pa sta eden najprivlačnejših parov Zoe Sugg  (Zoella) in Alfie Deyes. Sta preprosto očarljiva in moramo priznati, da nas ni ravno presenetilo, ko sta se začela videvati. Kaj pa Sierra Furtado ter Brent Rivera, ki ju bomo predstavili v nadaljevanju? Sta že srečno zaljubljena? Pa vi?

Sierra Furtado

Rojstni dan: 24. september 1993

Kraj rojstva: Montreal, Kanada

Starost:  23 let

Zvezdno znamenje: tehtnica

Sledilcev na YouTubu:  2,5 milijona

Pridružila YouTubu: oktobra 2012

Sierra Furtado, ki je pred časom objavljala pod imenom SierraMarieMakeup, je ena najlepših vlogerk ter modna spletna gurujka. Zabava nas z vlogi o modi,  ličenju, trendih, DIY-nasvetih (do it yourself/naredi sam). Pravi, da so njeni vlogi kot najstniška revija, saj v njih odgovarja na vse problematične teme in poskrbi za zabavo. Ko je bila najstnica, je brala revijo Tiger Beat, pred kratkim pa se je znašla na njeni naslovnici, česar si nikoli ni upala niti predstavljati. Bila je navdušena! Na njenem prvem samostojnem srečanju z oboževalci pa je priznala, da ni mogla zadržati solz, saj je bila tako ganjena ob množici oboževalcev. Obenem je ena izmed srečnic, ki so se udeležile Girls Night in Tour.

Sierra je napisala tudi knjigo Life Uploaded, ki jo trenutno lahko preberete le v angleškem jeziku. V njej opisuje, kako poiskati srečo in kljub internetni slavi ostati zvest sebi. Sicer pa je Sierra prikupna mladenka, ki se boji oceana, bi osebno želela spoznati Taylor Swift, se je kot najstnica zaljubila v igralca Nicka Jonasa ter imela spletni vzdevek dancer93, ki se mu smeji še danes. Do konca življenja bi lahko jedla le ocvrt krompirček in veliko lažje preživela brez televizije kot YouTuba. Razumljivo, kajne?

Če sledite Sierri Furtado, ste zagotovo že opazili, da se je poleti na njenih Instagram fotografijah pojavil nov fant,  Alex Terranova. Objavila je celo sliko, kako ga poljublja. Po našem mnenju sta zagotovo eden izmed najlepših in najbolj trendovskih parov internetnega zvezdništva. Sledite pa jima lahko na YouTube kanalu Sierra and Alex, kjer imata že pol milijona sledilcev.

Brent Rivera (MrBrent98)

Rojstni dan: 9. januar 1998

Kraj rojstva: Huntington Beach, Kalifornija

Starost:  19 let

Zvezdno znamenje: kozorog

Sledilcev na YouTubu:  2,5 milijona

Pridružil YouTubu: avgusta 2009

Brent Rivera. Zagotovo eden najlepših in najbolj zabavnih youtuberjev. Ga poznate? Med internetne zvezdnike se je zapisal s svojo prisotnostjo na YouTubu in na portalu Vine (tu ima že več kot 8,5 milijona sledilcev!!).  Igrati je začel pri enajstih letih, njegove sanje pa so bile zabavati množice. In uspelo mu je.

Ne smete spregledati  njegovih vlogov, ki jih snema z drugimi YouTube zvezdniki, na primer If Guys Posted Like Girls Online/Če bi fantje objavljali kot punce z Juanpanom Zurita ali If We Talked How We Texted/Kako bi bilo, če bi se pogovarjali tako, kot pišemo sms-je z LaurDIY …. in zabavnih Little kids nowadays/Majhni otroci danes. Njegovi prijatelji iz vrst internetnih zvezdnikov so med drugimi tudi Cameron Dallas, Nash Grier, Lilly Singh, Shawn Mendes, Chris Collins, Chloe Lukasiak.

Da ga njegovi sledilci obožujejo, dokazuje objava na Twiterju iz leta 2014, kjer je zapisal preprosto »Lahko noč«, brez smeškov, ter dobil 3000 všečkov ter 500 retvitov.  Sicer pa je Brent tudi nadarjen pevec. Njegova pesem Doubt Your Doubts je bila na iTunesih objavljena novembra 2014. Leta 2015 pa je dobil nagrado MTV Music Award za »najlepše oblečenega«. Brent svojo slavo izkorišča tudi za oglaševanje. Posnel je oglas za Coca-Colo ter pnevmatike Michelin.

Kaj pa ljubezensko življenje? Poleti je Eva Gutowski (MyLifeAsEva), ko je sicer še hodila z Alexom Hayesom, v objavi namigovala, da ji je čustva zmešal Brent Rivera. Vseeno pa je po zadnjih domnevah Brent še vedno samski! Ali bi se ujela z njim, pa lahko preveriš v spletnem kvizu Would you be Brent Rivera’s girlfriend/Bi bila dekle Brenta Rivera?

Zanimivosti:

  • Boji se kač.
  • Alergičen je na arašidovo maslo.
  • Njegova prva TV-reklama ja bila »Share a Coke«.
  • Njegova najljubša hrana je suši.
  • Njegov najljubši šport je hokej.
  • Njegova najljubša barva je zelena.

Objavljeno v Pilu, februar 2017