intervju_september18

 CHALLE SALLE

 

Pilovci te imajo zelo radi, všeč jim je tvoja glasba. Trenutno si od raperjev najbolj priljubljen. Zakaj misliš, da je tako?
Niti sam ne vem, kaj je pravi razlog. Mogoče to, da enostavno sem, kar sem, in da oddajam pozitivno energijo, sporočila, ter da sem drugačen od drugih. Zanimivo je, da je bilo vseh mojih zadnjih pet videospotov po izidu vsaj 14 dni na prvem mestu lestvice Youtube trending, ki je lestvica najbolj priljubljenih in gledanih vsebin na Youtubu v Sloveniji. Na voljo so čisto vsi posnetki in glasba iz vsega sveta, ljudje pa izberejo ravno mene. Sem bil presenečen.

Ima to kaj povezave s tem, da veljaš za najlepšega raperja?
Ta naziv je seveda zelo lep kompliment. Meni osebno bi bilo bolj všeč najboljši namesto najlepši, saj sem znan tudi po kvaliteti glasbe. Sam se nimam za raperja, ampak glasbenika, predvsem pa je največja napaka, da ne ustvarjam rapa, ampak zvrst reggaeton. Predvsem pa sem znan po tem, da sem dober človek, ki živi po svojem kodeksu in zna ceniti prave moralne vrednote. Ob tem pa tudi mlade usmerjam v pozitivno smer, v glasbo, šport in razvoj njihovih talentov. Kot glasbenik skozi pesmi poudarjam vrednote, ki se mi zdijo pomembne, kot človek pa sem športnik, ki ne pije alkohola in ne kadi. Glede na mojo preteklost in ne ravno rožnato življenjsko situacijo v najstniških letih sem lahko ob glasbenih dosežkih in načinu življenja tudi marsikomu vzor.

 

Celoten intervju preberi v septembrskem Pilu.