intervju_junij

Klemen Bunderla

Klemen je človek mnogih talentov. Trenutno ga spremljamo v Novi zvezdi Slovenije, čepa poslušate radio, pa ga itak poznate. No,vsega o Klemnu najbrž ne veste, ker kar naprej preseneča že s čim.

 

Klemen, pilovci te občudujejo v Novi zvezdi Slovenije. Kako si »padel« v to oddajo?

Padel sem čisto po naključju. V bistvu so me povabili na en pogovor na Planet TV, da pripravljajo nekaj novega in da potrebujejo nekoga, ki bo skrbel za glavne zvezde v zaodrju. No, na koncu se je izkazalo, da je bila le šala in da me snubijo za voditelja, hehe. Že ta začetni hec mi je bil dovolj simpatičen, ko sem pa videl še oder, sem takoj izstrelil: »Jaaa, zraven sem!«

Kaj nam lahko poveš o zakulisju Nove zvezde?

Huh, kaj pa vas zanima? Hehe, snemanja so zelo naporna in zahtevajo neverjetno koncentracijo, kar pa po 17 urah  snemanja ni več tako preprosto. Ker nimam »trotlbobna«, govorim vse besedilo na pamet, in ko moraš v enem vikendu posneti kar štiri oddaje, si želiš, da se ne bi barval na blond, hehe. Imeli pa smo vse – od učiteljev petja, ki v nasprotju z njihovimi varovanci niso šli naprej, do športnikov, ki so jih starši in okolica silili v šport, oni pa si želijo uspeti in ustvarjati  glasbo. Eden lepših trenutkov, del katerega boste tudi kmalu videli v oddaji, pa je snubitev – najprej – v zaodrju, potem pa še na velikem odru. Izid vas bo zelo presenetil!

Verjetno vam bo zanimivo tudi to, da smo vse avdicije posneli že februarja, in ker smo hoteli ustvariti vzdušje pomladi, ko se oddaje dejansko tudi predvajajo, sem moral biti oblečen v lahka oblačila – zgolj majico, hlače in suknjič – in snemati napovedi oddaj zunaj pri -9 in močnem vetru. Vsakič, ko sem se zmotil pri besedilu, se mi je celotna premražena ekipa tako zasmilila, da sem se res trudil vse povedati s čim manj ponavljanja. In samo za napovedi oddaj je šlo mrzlih 14 ur. Ni vse samo zabava, celotna ekipa res gara za to, da so stvari videti lepe in lahkotne. Vzamemo si tudi čas, da pomirimo in tolažimo manj uspešne kandidate ter tekmovalce … Zelo družinski smo.

 

Celoten intervju preberi v junijskem Pilu.