0
0

A MI LAHKO ŽE KDO POVE KAK NARDIT SAMOMOR NA NE BOLEČ NAČIN !!!!!!

0
0

NE, KER MI NE SPODBUJAMO SAMOMOROV!!!!!!!!!!!!!!!! IN NE BOŠ NAREDILA SAMOMORA. NE. NE. NE

0
0

NAREDLA GA BOM IN PIKA

0
0

NE BOŠ GA NAREDILA. NEKAJ JE REČI, DRUGO PA STORITI. IN NE MISLI NA SEBE KO TO DELAŠ. MISLI NA OSTALE, KI JIH BOŠ PRZADELA.

0
0

Hey… jaz nočem, da narediš samomor… nevem, če se sploh zavedaš kako grozna stvar je to, če kar tako sprašuješ okoli… jaz sem izgubila družinskega člana s samomorom in lahko bo tebi lažje, a vsi, ki jih poznaš (tudi, če te ne marajo) bodo po tem dejanju zaznamovani za celo svoje življenje je stvar s katero živiš celo svoje žjvljenje… prosim ne ubi se, kdr to je res nekaj zelo groznega najbrž si niti ne predstavljaš kakšno hudo dejanje je to. Šlo bo na bolje verjemi. Vem, da iščeš pomoč, a kakor vidiš ti tukaj ne mordmo pomagati… Verjsmi mi, da je veliko ljudi, katere briga zate, street girl, ti pa na ta nači ne pomagaš…. je preveč oz. Nesramno, če te prosim, da se v to več ne vtikaš. Razumela bom tvoje odločitve.

0
0

Kaksn mas razlog za samomor? Vrjem da ni tok grozn da se ubijes tko da nikar ne strasi s takimi.

0
0

Em, Pil mislim, da bi morali kaj stroriti glede tega… In lanica, raje ne naredi tega, ker boš s tem uničila ne le svojega življenja ampak tudi življenja tvojih bližnjih. Res premisli še enkrat, doker ne pogruntaš, da se s tem ne rešujejo problemi!

0
0

In sploh ne bi smela razmišljati v tej smeri. Nimaš dobrih razlogov. Tisto kar si mi naštela je lari fari. (Tako rečemo prinas) In kot ti ves čas hočem dopovedati: ZAZNAMOVANI BODO DRUGI, NE TI.

0
0

Kakšen je sploh tvoj razlog za samomor? Samomorje vedno boleč, tako fizično hot psihično. Poleg tega pilova klepetalnica ni namenjana nasvetom, ki bi podprli nekaj groznega.

0
0

Ne delaj samomora u nobenem primeru. Pomisli kako bi reagirali tvoji bližnji ko bi izvedeli! Vsi ki te poznajo bi imeli slabo vest! Ko je umrla moja babica, mi je bilo žal, ker nisem izkoristila časa za druženje z njo. Tako bo tudi ostalim zelo žal! Prosim ne delaj tega tudi če imaš življenje se tako slabo.
Upam da sem ti pomagala..
Pil pomagajte!!!

0
0

woooow…. kr ustrašla sm se ko sm vidla tole.
MMMMH NAJPREJ POMISL NA SVOJE RJATLCE DRUŽINO…..
MISLIŠ DA TE NE BOJO POGREŠAL????
Pa se najprej pomisl če si to res želiš….
upam da sm ti dala mau mislat…..dijo <3
10 let

0
0

Bolš zate da ne narediš samomora.Zakaj pa sploh hočeš narediti samomor?

Prikazujem 11 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*