0
0

Za vse, ki pišete blogi bi prosila, da na klepetalnico nehate pisati kadar imate novo objavo ne moti me če napišete samo da imate blog amapk za vsako objabo pa me tisti ki vam sledijo bodo že poskrbeli da bodo pogledali vaše objave hvala ker ste sti vzeli čas in to prebrali 🙂

0
0

Kolikor js vem lohko pišemo na klepetalnico kolikor hočemo. Meni gredo na živce ankete, pa kaj napišem? Ne.

0
0

Isto. In jaz sem komaj začela! Tako da, isto kot je rekla SG. Na klepetalnici lahko pišemo karkoli… Recimo MENI grejo na živce take objave kot je ta. Ko nekdo nekaj “prepove”, ampak je v resnici dovoljeno. In na živce mi gre, če se nekdo tukaj pritožuje npr. da mu neka oseba ni všeč. Ampak, naredim kaj? Ne.
Tako da….
Ps: to je objava z pritoževanjem. Torej mi gre na živce.!

0
0

Sicer ne pišem bloga, ampak se strinjam z obema puncama. Pusti ljudi naj pišejo kar hočejo!

0
0

Tom ti si legenda, ja se strinjam, lahko pišeta kar hočeta, to da napišeta kdaj imata nove objave jima dost pomaga, ker sta v blog vložili veliko truda. Res so objave kjer se jljudje samo pritožujejo bolj nadležne.

0
0

Z vsemi se strinjam.Pustite ljudi,da pisejo kar hocejo,saj zato klepetalnica obstaja.Meni grejo tud na zivce ljudje ki se pritozujejo.

0
0

res je, da bodo sledilci sami pogledali, če so blogerji napisali kaj novega, ampak imajo tudi blogerji pravico jih spomniti na to! saj zato pa imamo klepetalnice!!! strinjam se z Annabelblack, take objave nam grejo najbolj na živce!

0
0

ja pa kaj se sploh pritožuješ.njim je pač to všeč

Prikazujem 7 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*