1
0

Vem da je na forumih že veliko takih tem kjer odgovarjete na probleme… in jaz imam tudi enega… no ne enege malo več problemov. No ja vsak večer (preden grem spat) se nekam čudno počutim in nevem zakaj. Lahko da mi je zelo slabo se mi vrti ali pa so neki čudni občudki ki pa jih res ne znam opisati. Potem me dostikrat zajame strah da bom umrla in se počutim se slabše…(vem da se sliši zelo čudno) mami že ve za to in mi je rekla da je to zato ker razmišljam o tem in da se zato potem počutim slabo. A ima kdo podobne probleme? RES ME JE STRAH PROSIM ZA ODGOVOR!
Zjutraj pa me pogosto napenja trebuh.
(Prehranjujem se zrdavo, sem vesela pozitivna oseba) a je možno da mi
NE zdravje zagodi stres?
Hvala za odgovore!

0
0

Omg res ful hvala za vse 🙂 upam da bo ta večer stanje boljše jutri povem.

0
0

Street girl kako pa si odpravila nizek pritisk?

0
0

🙂

0
0

Warrior!
Ne boš verjela,jaz sem tudi imela podobne probleme.Zvečer sem šla spat,potem pa mi je bilo slabo in nisem mogla dihati,srce mi je res močno razbijalo.Grozno me je bilo strah,da bom umrla,podobno kot pri tebi.Meni je pomagalo to,da sem globoko dihala in se res močno osredotočila na lepe stvari.Sicer skupaj nisem nikoli padla,mi je bilo pa velikokrat slabo in včasih je bilo tudi mene strah spati v temi.Poskusi zapreti oči,misliti na nekaj običajnega,lepega in zelo globoko dihati.Takrat mi je to pomagalo,zdaj so se pa te težave nehale.
Veliko sreče!

0
0

Hvala Bella bom ta večer probala še to drugače pa street girl učeraj sem prezračila prostor in moram priznati da sem se kar uredu počutila!
Še enkrat hvala.
Ps.kako si preprečila nizek tlak?

0
0

hm,a te je mogoče strah zvečer ker sem že slišala za podobne probleme mojih vstnikov ki so to povedali šolski psihologinji in je rekla da je to zaradi grozljivk in da oni tega mende sploh niso vedeli…

a mogoče večkrat pogledaš kakšno grozljivko?
koliko časa se ti že to dogaja?

mogoče je pa to pms(pred menstrualni sindrom),to so telesne in duševne motnje pred menstruacijo,so take motnje,kot jih imaš tudi ti.Pms čahko traja tudi dva tedna…

no ampak ti vseeno sevede želim vso srečo!!! 🙂

0
0

No jst na splošno ne gledam grozljivk ker se mi zdi brezveze.. ustarašim se že če na tv ju vidim nwm teroristični napad zato grozlivk res ne gledam.. drugače pa se mi dogaja ze okoli 1 leto če ne že dlje časa ampak ne čisto vsak večer.

0
0

Živijo Warrior.

To je res slab primer problemov. Verjemi. Lansko leto sem jih imela. Vem da je malo čudno, ker vedno rečem ,da sem te probleme že imela, ampak je res.

Vsako noč, jutro, grozna vrtoglavica, ki se ni prenehala. Bila sem zdrava in prehranjevala sem se normalno. Zvečer in podnevi me je bolel včash trebuh, nekajkrat sem celo padla okoli. Zvečer sem slišalla ččudne zvoke in včasih me je bilo strah spati v temi. Ampak ta strah ni bil vedno.

Pri telovadbi naprimer sem telovadila, ampak naenkrat sem stala tam, vedela kaj delam, ampak se mi je zdelo kot da sem samo gledalec ki gleda kaj delajo roke in noge. Takrat se mi je zavrtelo in sesedla sem se potleh. Še jaz ne znam opisati občutka, ker to preprosto vem.

Nič ni bilo narobe. Ugotovila sem (nisem šla k zdravniku), da imam zelo nizek pritisk in to je vplivalo na vse te prisluhe in to. Ko sem to odpravila sem bila kot nova. In ugotovila sem tudi, da slabo prezračeni prostori negativno uplivajo name.

Upam da ti to kaj pomaga.

0
0

hm,ja po pa res ne vem.No upam da ti je vsaj street girl kej pomagala kar za tak problem pa še res nisem slišala…

Prikazujem 9 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*