0
0

Kar nekaj časa me ni bilo na pilovi spletni strani, ne vem kaj se je dogajalo in zakaj je street girl šla stran. Tudi njenega bloga ni več. Kaj se je zgodilo z njo in z ostalimi bloggerkami??

0
0

Pa kaj lej pac učitno se ji ni vec dalo pisati blogov?!
Sej obstajajo tudi punce, ki še pišejo bloge npr.:
NOGAVIČKA
Gaja
gaja
Miša
I love my pet…
Vse naštete pišejo zelo KUL stvari in pol se ti kle pritožuješ zakaj ni več strett girl?! Kok glupo

0
0

Lavra jaz se popolnoma strinjam z tabo

0
0

Vrjetno zato ker je imela bedne bloge pa so jo vsi žalili

0
0

Ejj ni res da smo vse stare bloggerke nehale pisat

0
0

Ej!!!!! TUKI TUD EN FANT!!!!!!!!!!

0
0

Street Girl se od takrat ko je za nekj minut nekaj objavila, ni velikokrat pojavila tukaj. Ne vem zakj, ker tistega bloga nisem uspela prebrat. Ampak stare blogerke (ok tudi jboy) še vedno pišemo, samo smo zadnje čase (vsaj jaz sem) zasedene. Ta teden sem imela jaz izmenjavo iz nemčije čez viken pa sem na duhovnih vajah v avstriji. Bom nekaj napisala, ko pridem domov.

0
0

Nevem kaj je big deal da je mo blog končal. Pišem novega, saj sem starega izbrisala. Tako sem poleg drugih razlogov tudi dokazala da mi ni za oglede.

Poglejte. Ne vem kaj se dogaja, da končujejo z blogi. To je njihov problem. Ampak mladi ljudje ki so na tej klepetalnici odlično pišejo, bolje kot jaz in ne utim potrebe, da bi se vsilila med njih in ne počutim se dobro ko sem obkrožena z ljudmi, ki me ne poznajo in jim ni nič mar zame.

  • Street Girl
    In ja nekateri imate pripombe glede mojih objav. Bria me vaše mnenje. Če se vam zdijo dolgočasne prav. Ampak zame so nekaj, kar me osrečuje
Prikazujem 7 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*