0
0

Se ti je kdaj zgodilo da se ti je zazdelo da je vedno manj ljudi na http://www.pil.si? Meni se že zdi tako! Kako narediti, da se to ne bi poznalo:
1. Nekdo napiše vprašanje ki tudi tebe zanima. Poglej odgovore in ne vstvarjaj novega vprašanja.
2. Te nekaj zanima? Ne napiši vprašanja takoj ampak malo pobrskaj če je kaj podobnega že bilo objavljeno. Če ni odgovora lahko ti komentiraš “To pa tudi mene zanima!”
3. Ne piši neumnosti.
4. Če imaš odgovor na neko vprašanje preprosto komentiraj. To tisti ki piše tudi hoče!! Noče da le preberš kakšno težavo ima!
5. Ne piši v 100 delih. Npr. Vsak vic svojo stran. Namesto tega napiši nekaj vicev na stran in morda predlagaj naj še drugi napišejo vice v komentarje!
6. Komentiraj! Pozitivno ali negativno!

0
0

Živjo,

ni vas čedalje manj, dolgoročno obisk spletne strani raste. V zadnjih 90 dneh je Pilovo spletno stran obiskalo 19 000 različnih uporabnikov, to je 30 odstotkov več kot v enakem obdobju v letu 2018. Skupaj ste v zadnjih 90 dneh na strani opravili skoraj 160 000 klikov, kar je 20 odstotkov več kot v enakem obdobju lani.

Res pa je, da ste včasih, recimo zadnje par dni, malo manj zgovorni, predvsem na Pisalnici zadnje čase ni toliko novega. Zato se strinjamo z rešitvijo, da ne samo brati – pišite! Sodelujte!

0
0

Hvala in res upam da bodo upoštevali.

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*