1
0

Hoj,hoj,hoj!
Kako ste kaj? Gotovo vas zanima kaj pišem. Odločila sem se da ustvarim tole. Tu lahko pišete v vaših problemih-ljubezenskih,družinskih,
telesnih…vse kar vam pade na pamet. To je zato ker sem opazila da veliko ljudi objavlja samo bloge. Tu pa lahko pišete in vse bo samo na eni strani. In tisti ki bodo prebrali vaše probleme bodo kliknili sem in bodo lahko prebrali vse naenkrat. Morda se vam zdi to malo butasto saj je za to že tako ali tako klepetalnica,ampak tu je vse na enem mestu in je bolj pregledno. In bo več odgovorov na uprašanja. Upam da vam je okej. In čimprej kaj napišite!

0
0

Zato mamo svetovalnico kjer je vse na enem mestu mal si poglej

0
0

Ja ampak vam vsem odgovorijo v istem dnevu? Jaz odgovarjam. Lahko pa tudi drugi. Če komu ni všeč okej ampak mogoče komu pa je.

0
0

No bo kdo kaj odpisal? Oz napisal?

0
0

No skratka! Ta stran je zato da vanjo pišeš svoje probleme. Jaz pa ti odgovorjam po svojih najboljših močeh. Odgovarjam vsak dan z izjemo če nimam časa. Tako da to ni kot svetovalnica. Lahko pa prosim za pomoč druge da odgovorijo.

Upam da kaj napišete!

Če vam je všeč dajte glas! Ali pa napišite!

Srečno!
Pilova osebna svetovalka Magi.

0
0

Tisti ki mu je ideja dobra naj da pod komentarje:

0
0

Tisti ki mu je ideja dobra naj pod komentar napiše:

0
0

Tisti ki mu je ideja dobra naj pod komentar napiše: palec gor,ali pa:dobra ideja.

Tisti ki mu ideja ni dobra naj pod komentar napiše:palec dol, ali pa:slaba ideja.

Če želite napišite razloge zakaj je dobra oz. slaba.

Vsak dan odgovarjam na vprašanja oz probleme. Lahko pa odgovorjajo tudi drugi. Od mene pa lahko pričakujete odgovor skoraj vsak dan. Z izjemo če kam grem.

Hvala ker berete

Prikazujem 7 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*