0
0

En fant iz razreda mi je ful všeč in en dan mu je ena moja sošolka povedala da sem jaz zaljubljena vanj
Meni je bilo fuuul nerodno
Zdaj že 2 meseca ne govoriva sicer tudi prej nisva veliko govorila ampak ok
Jaz ko sem v njegovi bližini postanem rdeča in ful me je sram
Zdaj ne postanem vsakič rdeča in zgodi in hočem se pogovarjat z njim (prej se nisem hotela pogovarjati)
Zdaj je vse drugače nevem če mi je še vedno všeč
Mi lahko v komentarje napišete če imate odgovor na moje vprašanje?
Lep pozdrav
Cute Girl XOXO

0
0

Naj te.ne bo sram ampak bodi.ponosna da.si našla svojo najstniško ljubezem pa.vso srečo

0
0

enako želim

0
0

Moj odgovor bo nekako bolj dolg, upam da ni nič narobe.

Ljubezen. Zadnje čase so teme tu samo o tem. Tvoj problem je, da je neka punčara raztrobila naokoli tvoja čustva in tisti fant se ne želi več pogovarjati s tabo.

Najprej rešiva glede te sošolke. Pomisli. Ti si zaljubljena v fanta. Mogoče je tudi ona, ali pa je ljubosumna nate. Saj veš kako to gre. In to, kar je naredila je skrajno otročje. To se dogaja tudi meni. Samo dvigni glavo, zamahni z lasmi, se obrni in usmeri pozornost drugam in ne v njo. Naslednjič ko kaj takega kdo naredi vstani, se postavi zraven in vprašaj lepo in ”prijazno”: Imaš kak problem z mano?” In potem naj ti pove in če reče da ga nima ji odgovori: ”Potem pa mi nehaj težiti in se vtikavati vame.”

Poglejmo sedaj tega fanta. Torej zaljubljena si vanj, ampak ne veš, če si še. O tem bova govorili kasneje. Najprej pa razčistiva to. Fant ne govori s tabo že od zmeraj. Spregovorila sta nekajkrat ampak po tej novici pa nič več. To pomeni, da ga je sram, da bi se pogovarjal s tabo. Sram ga je njegovih čustev in sram ga je, kako ga bodo videli, če bo s tabo govoril. KAJ NAREDITI? Nekako ga zvabi na prostor z manj ljudimi ali pa ga ujemi na poti domov ali nekaj in ga ustavi in reči da naj govori s tabo, drugače ni tak kot si mislila da je. In počakaj minuto in mu zri naravnost v oči. Če se ne zgane se obrni in skloni glavo proti tlem in odhajaj počasi, da vidiš, če bo prišel za tabo. Če ne pride, je kreten.

Sedaj pa tvoja čustva. Samo ti lahko veš, kaj čutiš. Pomisli na trenutek, ko si bila zelo zljubljena vanj. Primerjaj ga s tem. Videla boš kaj moraš. Verjamem, da imaš še čustva do njega ampak si nad njimi obupala, ker ni govoril s tabo. Opogumi se in najdi svoja čustva.

VERJAMEM VATE IN VEM, DA TI BO USPELO

0
0

Če imaš njegovo številko mu piši in se bo mogoče pogovoril s tabo. Če ti bo prijetno pri srcu si še vedno zaljubljena vanj.

0
0

Res lepo da si nasla svojo simpatijo. Bodi pogumna in se z njim pogovori. Do njega bodi prijazna in bodi to kar si. Ko bos naslednjic govorila s tisto punco se postavi zase in bodi pogumna.
pogumna.
Petty

0
0

Bodi pogumna si zelo fajn punca in vem da imas najvec sans pri njemu. Razumi fantje vcasih so neumni

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*