0
0

a kdo ve kaj bo zdej z loganom, kr nekateri govorijo da bojo ukinli njegov kanal na yt. pac sej vrjetno usi vemo da je naredu napako ko je šou snemat v uni gozd, ampak usi delamo napake in on je hotu svetu pokazat obešenega kitajca ker je bil tolko zagnan da bo s tem naredu še boljši video. pac, sej pol je priznal da mu je ful žau in je video zbrisu sam kaj mislite vi o tem???

0
0

Ni šans. Pikica, Logan je na youtubu objavil video v katerem je šel v japonski gozd, kjer delajo samomore. Tam je našel truplo in ga snemal. Po mojem yt ni za take posnetke. Ni fore da bi tole napako kakorkoli pozabili. Mislim to je tako nemoralno, da bolj ne bi moglo bit in če mislite, da je to tako nedolžno, da se lahko reši z opravičilom in izbrisom videa se močno motite. To je skrunitev ali karkoli. Pač do mrtvih bi morali kozati neko spoštovanje.

0
0

Joj pa kaj teko komicirate. se če je člivek mrtev ga tak al tak ne more motit če so ga posneli. meni se to niti ne zdi tak grozno. joj pač je mrtveca posnel. pa kaj pol. jaz res ne vidim zakaj bi mu zaradi ničvredne napake vzeli yt kanal

0
0

Nihče pač, to, da je snemal mrtvega človeka je zelo hudo. Nikjer ne piše, da je prepovedano ampak moralno mi pravilno. Do mrtvih smo dolžni izkazovati spošovanje, kot je že rekla Art3mis in strinjam se s street girl, tudi mene kar zaskrbi, ko vidim, da ste to tako hitro odpustili. Da se vam to ne zdi nič hujšega, je zares zaskrbljujoče.

0
0

Nehče pač, ne ni majhno dejanje in grozno je že od tebe, da o žrtvi tako govoriš. Možno, da se ne zavedaš kakšno dejanje je samomor (tako kakor Logan Paul) “člivek mrtev ga tak al tak ne more motit če so ga posneli” ne, stvari niso tako enostavne. Tudi, če ga ti in Logan Paul in večina njegovega občinstva ne poznajo se ne morejo do žrtve obnašati tako nespoštljivo. Verjetno si ne morete predstavljati kako je, če nekoga izgubiš na tak način potem pa nek nepremišljen egoist naredi svetovno dramo že brez tega je dovolj težko prenašati smrt kaj šele samomor bližnjega.

0
0

Ja dejansko. Nihče pač to ni neko nepomembno dejanje, ki ga lahko kar tako odpustiš. Si sploh predstavljaš kako je družini tega človeka? Ne moreš se tako norca delat iz tega.

0
0

Mislim žalostno je, da zaradi svoje zabave in veselja do gledanja njegovih videov ignorirate to dejanje, ker dvomim, da je kdo tako malo razgledan, da res misli, da je to majhna stvar.

0
0

Ne sme nehat!!!!!! On je the best

0
0

Po mojem bi lahko bile zanj posledice še hujše kot samo to, da mu izbrišejo kanal. Družina tega človeka bi ga lahko orng tožila za to kar je naredil.

0
0

Ja ne sme!!!

0
0

Em, jaz nisem tistega pisala…
Jaz mislim ravno nasprotno. Logan Paul mi sploh ni všeč… Jake je dosti boljši

0
0

Raje sploh ne bi omenjala, po mojem mnenju je neki fup narobe s tabo če se tako delaš norca iz tega. Tako nespoštovanje… Nima nobene morale… Im pol to še na yt objavi. To pa mojem ni samo majhna napaka.

0
0

Se je tisti člouk sam samomor naredu

0
0

Strinjam se s Art3mis. To je posmehovanje iz padlega in to, a ga snema. WTF res

0
0

Em, tistega nisem pisala jaz…
Meni Logan Paul sploh ni všeč. Jake je boljši

0
0

O čem to?
Kaj mi prosim nekdo razloži zakaj se gre to?

0
0

A je kdo realno videl posnetek ali samo govorite kaj so povedali na poročilih?Na poročilih stvari še dodatno napihnejo da bi bil članek boljši…Jaz sem posnetek videla in je izgledalo ko da je truplo zaigrano (obraza se pa itak ni videlo saj ga je zakril). Mislim ja naredil je napako vendar ljudje pošiljajo MILJONKRAT bol grozne stvari kot je on… (to samo jaz mislim)
Warrior

–Dream&Do–

0
0

kot sta rekli Street Girl in Art3mis, ja je naredu napako sam je bil posnetek pol zbrisan in tudi opraviču se je in priznal da je naredu napako.

0
0

Nekako se pa mi zdi da bi bilo najbolje da enostavno nehamo s tem in zaključimo tole zgodbo.. bo kar bo. Računa mu nebodo zaprli končalo se bo vse ok (saj se vedno 😉 ) In ja ne se obremenjevt z stvarmi ki niso pomembne ok?

Warrior
–Dream&do

0
0

TKO DA PO MOJE BI MU MOGLI OPROSTIT

0
0

Ja videla sem posnetek in je neprimeren. Ne zato da bi blo grozno gledat al pa kaj ampak ker preprosto ni moralno.

Prikazujem 1 - 20 od 27 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*