0
0

Kako se vam zdi novi BTS album?? Jaz sem obsedena z njim, čudovit je! Obožujem čisto vse pesmi. Nastop na SNL-u je bil prekrasen, podrli smo rekorde… Jaz sem zelo zadovoljna. ❤️

0
0

Gdo splo to posluša? To je tolk zanič. In da si tak fan da kupeš cel album se m i zdi potrata časa in denarja

0
0

Heej meni je album tut zelo zelo vsec in usec mi je da je boy with luv prilezel na #1 na sli trend listi na yt.
Top_girl_in_school_! Vsi lahka poslusamo kar hocmo

0
0

meni se tudi novi album zelo dober meni je všeč pesem home in sem si naročila album tisti ki pa jih hejtate ne pišite komentarje če vam niso všeč

0
0

Map of the Soul Persona je res čutovit album s prekrasnim sporočilom. Glasba je kot vedno zelo lepa, zato ne razumem, zakaj bi kot Top_girl_in_school_! Trdili, da je zanič. Če bi pred tem, ko je napisala ta komentar realno malo premislila, bi kmalu ugotovila, da nič kar je napisala ne drži. Prvo BTS so trenutno poznani kot glasbeni fenomen, kar pomeni, da jih po celem svetu posluša več milijonov ljudi. To so mladi in starejši vseh nacionalnosti in religij. Fani BTS oz. Army smo že večkrat dokazali, da nismo le kričeče najstnice, ki imamo preveč časa, ravno nasprotno s svojimi dejanji si prizadevamo za boljši svet vsaj za nekaj ljudi. Ko si rekla, da je kupit cel album potrata časa in denarja se motiš. Sama sem kupila vse njihove albume, saj se mi zdi, da je to en izmed načinov, s katerimi lahko neposredno podpiram njihovo delo. Velik del denarja, ki so ga BTS zaslužili s prodajo albumov gre v dobrodelne namene za njihovo kampanjo Love Myself. Mogoče nismo spremenili sveta smo pa spremenili majhne stvari, ki so zelo pomembne za nas in za osebe ki so nam blizu.
BTS v svojih pesmih ne govorijo le o mladostniški zaljubljenosti, o tem kako biti cool in podobno, bolj se osredotočajo na probleme naše generacije. V prvih albumih so tako govorili o tem, kako družbeni in šolski sistem uničujeta sanje mnogih mladih, ki se preprosto ne vidijo več iz tega labirinta nenehnih zahtev in pričakovanj. Če vprašam tebe kaj so tvoje sanje? Ali poznaš odgovor?
Kasneje so govorili o odnosih s sovrstniki, o depresiji, pogledu na dobro in slabo v človeški etiki ipd. Verjami, da bi bila presenečena, če bi vedela, kako zapletene in vendar razumljive so zgodbe, ki jih pripovedujejo. Marsikdaj so svoje pesmi napisali po knjižni predlogi. Album Wings je priredba knjige z naslovom Demian, ki govori o fantu, ki na svoj način išče smisel svojega življenja in ljubezen. Kasneje so začeli govoriti o tem kako pomembno je, da sprejemamo tako naše dobre lastnosti kot tudi slabosti. Vsak odnos se namreč začne z nami samimi.
Torej, da zaključim tale spis… BTS so vzorniki in prijatelji mnogim po svetu. Njihova glasba mogoče ni všeč vsem a si nikakor ne zaslužijo negativne kritike na podlagi predsodkov. Najprej se moraš pozanimati o neki stvari, da imaš lahko o njej kritično mnenje in ti TopGirlInSchook nimaš pojma s čim imaš opravka.

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*