-1
0

Videla sem objave, ki so me omenjale in prebrala sem komentarje. Objave so bile v smislu: Kje je? Pogrešam jo. Pisala je dobro/slabo. Zakaj je ni? Odzivi nekaterih pa mi niso bili všeč. In to mislim tukaj tudi napisati.

Dobila sem odzive kot so: Gotovo so bile njene objave bedne in so jo vsi žalili. Moje objave so nekaj, kar sem ustvarila jaz in ni mi všeč, da nekateri pravijo to. Če ni nekomu nekaj všeč naj molči. Sploh pa sem dobivala hejte tudi od tistih, ki sem jim pomagala, svetovala tukaj na spletni strani in si vzela čas zanje.

Naj vam odgovorim na vprašanje. Zakaj je ni več tu in zakaj je opustila blog?
Nisem ga opustila, ker nekateri že veste, da pišem novega. (Link pustim spodaj, če si bo kateri od vas hotel pogledati moje ”bedne” objave) Od tu sem odšla ker mi je bilo dovolj hejtov od ljudi, ki sem jim bila opora in odgovor na njihovo vprašanje. Moj blog ni bil za oglede. Vsi so me imeli za važičko, ker jih imam toliko. No uganite kaj. Kaka važička bi izvbrisala vse te oglede? Nobena. Dokazala sem, da mi ni manj zanje.

Hejterji. Preden me hejtate pomislite, kaj sem vam pomagala in pomislite, če je težava res v meni in mojih objavah.

Hvala vsem, ki ste opazli, da me ni, me kontaktirali prek e-pošte in se pogovarjali z mano.

In čestitam vsem blogrjem, ki ste začeli pisati v kratkem in vsem tistim, ki še vedno pišete. Ste super.
http://blackviolett.blogspot.si/

0
0

Ful mi je žal zate….
Ko sem brala za nazaj sm vidla kako veliko ljudem si odgovarjala, pomagala, svetovala… Da si si sploh vzela čas zanje. Zakon si bila. Škoda da nimaš več blogov na pilu. Zelo bi bila vesela in hvaležna če bi vsaj še kdaj karkoli napisala na klepetalnico ali pa vsaj 1x na mesec oz. teden odgovorila na kaksn blog.
Za vse tiste ki te pa žalijo te pa zato ker so ljubosumni nate. Ker si imela toliko ogledov, in toliko odgovorov to še NE POMENI DA JO MORATE ŽALITI IZ ZAVISTI☺
P.S.: Hvala ti;-)

0
0

Joj, Street Girl, ti pa si ena ranljiva duša.

Ustvarjalci revije PIL smo dobili že grožnje s smrtjo, lani ob tem času so nas pošiljali na grmade in grozili s pretepanjem čisto za brezveze. Celo politiki so delali dramo iz nas in trdili, da vas kvarimo.

Pa kaj? A to pomeni, da mora nasilje zmagati? NE! Proti nasilju se boriš tako, da ga ignoriraš, verjameš vase in vztrajaš! Če so tisti, ki te žalijo, pač butasti, je to njihov problem! Ne tvoj! Ti moraš verjeti vase in vedeti, da tvoja dejanja govorijo o tebi, dejanja drugih ljudi govorijo pa o drugih.

Torej: če ti drugim pomagaš, si nekdo, ki pomaga. Že te nekdo žali, je žaljivec. In to je to. Tvoji nasveti so bili super in ne bi škodilo, če bi nam še kdaj priskočila takole na pomoč!

0
0

Zakaj jih poslusas? Samo ljubosumni so!

0
0

Rekla si, da če nekomu nekaj ni všeč naj molči. Nekaj v tem smislu.
Zakaj potem tu pišeš in se pritožuješ nad nečim kar ti ni všeč.

0
0

Glej sg ni fore, da se pustiš haterjem. Tudi o meni so že marsikaj govorili pa glej ne meni se zanje. Dobro pišeš, to je pomembno.

0
0

Se ful strinjam d pil brez zamere, ampak res dosti jamras zaradi gejtov, jaz nisem velika obozevalka tvoje smeri pisanja, verjamem pa, da si dobra glede na to da si prisla ze tako dalec 🙂

0
0

Street girl,
Res se mi smiliš, velikokrat si pomagala drugim, popolnoma se strinjam z Mišo in Pilom,
In prosim ne iti stran!

Prikazujem 7 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*