0
0

Hej, mi mamo v pondelk nek športn dan… Men so sicer te čist fajn, sam ta bo baje ful intense kr bomo mogl se po hribih s kolesi furat in to in js vem da ne bom zmogla, pet mojih sosolk je ze rekl da bodo doma tk k vedn ostale men pa starsi ne pustijo. In zdej ce bom sla bom bla u grupi sama s fanti k pa majo ful hud tempo itak. In js nocm tam bit edina k ne bo vec mogla in pol se mi bodo vsi rezal, tko da plissss ce kdo ve kak nacin kk naj zbolim da mi bodo vrjel kr neopravicenih ur tut nocem met. Prosm, povejte mi kaj naj pozrem da zbolim oz kaj naj nardim. Hvala

0
0

Hej! res ne mislim da je najboljši način ampak priznam; tudi jaz kdaj kar naenkrat zbolim. Vadi svojo bolno faco in reci mami ozr. očiju da te grlo boli in trebuh tudi, ne pa glava ker potem ne boš smela biti na elektroniki. vseeno pa mislim da bi bilo veliko bolje da poskusiš športni dan.

0
0

Ja vem ampak hec je u tem da sm js tko zabita da sm ze povedla starsem pou tedna nazaj da mamo to in bi res mogla met neke dokaze, vrocino al pa neke 🙁

0
0

Lahko bi spala tako da bi imela odprto okno ker boš potem zjutraj mela najverjetneje zabit nos pa mogoče te bo bolelo grlo.To se ponavadi zgodi men ko spim z odprtim oknom.Pa še ena koristna stvar in sicer pretvarjaj se še dan ali dva po tem da ne bojo mislili da se ti ni lublo in si se sam napravlala.

0
0

Če hočeš bruhat je najbolše da vzameš eno žlico ketchupa pa eno žlico sladkega greha (čokolada,nuttela) in oboje pojes naenkrat pa nared to zvečer pa zjutri. Ratal ti bo zlo slabo pa bruhala boš in najverjetneje boš mela drisko, in tut rezultati trajajo 1-3 dni.

0
0

Ne se igrat s svojim zdravjem, no! To so veliko resnejše stvari od tega, da se ti kdo smeji ali neopravičenih ur.

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*