Odgovorjeno
0
0

Poglejte na prejšnji strani ko je gaja uprašala ali se dobi številko na internetu od karoll selie kako grdo je revija pil napisala da gaja rabi psihologa in potem je ta revija pil nas obtožila da smo mi nesramni zelooo grdo prosim komentirajte

  • Revija PIL
    Draga Julija, to je pa zelo, zelo grda laž. Spodaj objavljamo odgovor in povezavo.
Najboljši odgovor
2
0

Draga Julija,

zahtevamo opravičilo. Revija PIL slovi po tem, da nikoli ne obtožuje, ampak poskuša razumeti ljudi in se bori proti nepotrebnim in nesramnim obtožbam. Objava Doli, ki je Gajo pošiljala k klicu nujne številke 112 in psihologu je bila zelo nesramna in to smo ji zelo direkt povedali. Spodaj smo objavili še komentar, ki je skušal vse pomiriti. Vse si lahko preberete tukaj: http://www.pil.si/klepetalnica/tema/karol-sevilla-1

Julija – prosimo za opravičilo. Zelo si nas prizadela s krivo obtožbo. Morda nam lahko spečeš kakšno torto in pošlješ slikico 😉

Dodajmo za konec še to, da obisk psihologa ali psihiatra sploh ni nič posebnega ali nenavadnega ali slabega. Tudi duša, tako kot telo, potrebuje svoje negovanje in nekaterim ljudem psiholog ali psihiater zelo pomaga najti izhod iz duševne stiske. Objava Doli torej ni bila nesramna samo do Gaje, ampak tudi do strokovnjakov, ki se ukvarjajo z duševnostjo.

0
0

Ne bom se

0
0

OPROSTITE, to je bila velika napaka kar sem napisala. Upam da mi boste kdaj oprostili

0
0

Ja, Sej ti oprostimo ampak vseeno je bila to ZELO ZELO ZELO grda obtožba

0
0

No mislim na tretji strani

0
0

Veš revija pil je tukaj da nam pomaga in ni bila nesramna. Če bi bol pozorno brala in ne takoj obtoževala bi videla da je tisti komentar napisal nekdo drug, revija pil pa ne nanj odgovorila in tej osebi povedala da je nesramna.

0
0

Ne morem verjet da so to napisal

0
0

Kera si?!?!
Ena punca ( mislm da doli al kakorkol ji je ze blo ime) je napisala to da rabi psihijatra. Pol je pa revija PIL odgovorila odspodaj da je DOLI nesramna ker tako govori. In Julija svetujem ti da si prej DOBRO prebereš članke predn kr neki komentiraš ker nimaš pojma ampak samo neki pozornost išces!

0
0

Sej sta ista oseba tko da jaz podpiram revijo pil sam tok

0
0

O Jezus Kristus, vsi hudiči in vse kar sodi zraven! Kako se pogovarjamo, ljudje božji! Tako ali tako vsi vemo, da sta ista oseba, ker NOBEN drug ne bi odgovoril na tako bizaren in nesramen odgovor. Kako se pa obnašamo? Saj to ni več normalno, da se tako žalimo! Kaj si res mislila, da revija pil res hoče torto! In potem si še tako nesramna. To ni normalno!

0
0

Ej, jej. Zbrisati je bilo treba nekaj zelo žaljivih komentarjev.

To, da smo Juliji rekli, da nam lahko speče torto, je bil malo hec, malo pa tudi res – gre za šolo za resnično življenje. Kadar narediš napako, se je fajn opravičiti. In to krepko. Da druga oseba ve, da ti je res žal. In v resničnem življenju, kadar narediš kakšno podobno napako, se moraš znat opravičiti. Ena od idej je peka torte!

Imejmo se radi. In Julija – nič ti ne zamerimo, pa čeprav nas je tvoja obtožba zabolela. Opravičit se moraš, se naučiti iz napake in življenje bo šlo naprej.

Prikazujem 11 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*