0
0

Hej. Na pisalnici sem zasledila ene nesramne komentarje in sprašujem se, zakaj tiste osebe ki pišejo te komentarje sploh berejo zgodbe, če pa potem vedno napišejo da so brezvezne ali dolgočasno. Prosim vas, te komentarje zadržite zase!!!

0
0

Samo izrazimo svoje mnenje. In če men kj ni všeč mi pač ni nebom pisala da je dobro če ni. Pac povem svoje mnenje

0
0

Ja, saj lahko vsi to naredimo. Najbolj mi pa gre na žive, ko prebereš en del zgodbe pa tam najdeš ogromno napak, ki jih potem predstaviš najbolj negativno, potem pa zanalašč bereš tisto zgodbo in samo napake iščeš.

0
0

Ker je to zabavno. Ne vem zakaj vsi pravite kak je to narobe. Kot da sami kdaj ne date kakšnega zlobnega komentarja. Nihče ni tak fejst prijazen da bi mu bilo tu vse všeč. Poleg tega večina zgodb nima kvalitete. Ene so prijazno povedano ful čudne.

0
0

Srčki, svet zna bit precej težek in vsi boste v življenju še dobili kritike. Na Pilu dopuščamo tudi malo bolj direktne kritike, ki lahko izpadejo nesramne, trudimo se pa brisati vse osebne napade, ki resnično žalijo neko osebo. Tega ne smete delati.

Primer, kako kritike doživljamo mi: tudi iz vaših vrst kdaj pa kdaj pride kakšna sočna kritika Pila. Ampak mi vemo, da nismo popolni in vsako kritiko vzamemo resno. Veseli smo, da jo napišete, pa čeprav je včasih zelo direktna. Po drugi strani – če bi pa kdo napisal, da “je urednica neumna” ali karkoli, pa to ni kritika, niti nesramna kritika, ampak nedopustna nesramnost, ker napada neko osebo direktno in neupravičeno.

Torej. Kritiki: kritizirajte s pametjo, tisti, ki kritike prejmete, pa jih vzemite kot del odraščanja in trening, da kljub kritikam vztrajate.

0
0

Hvala Revija Pil

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*