0
0

Hejjjj
Nujno se moram mascevat sošolki ki je ves čas grozno nesramna do mene,izmisljuje si grde stvari, je pa precej popularna ker je lepa in rada izstopa ter se vazi! !res prosim za vaše ideje nimam pojma kaj naj naredim zato prosim prosim prosim povejte!! Aja in ne mislim se pogovorit z njo ker imam pogovarjanja že dovolj!

0
0

Hej!

Maščevanje ni dobra ideja oz. reštev. V takih situacijah, ko ti prekipi pa se veliko ljudi obrne ravno na to. Ampak to ni to, kar bo ustavilo prijateljico.

Rekla si da je popularna in to pove use. Popularni morajo svoj sloves vzdrževati in najlažje je to z uničevanjem drugih. Začnejo z grdim govorjenjem, nasiljem vseh vrst, nesramnostjo. Kar želijo videti je obupanost in žalost.

Kaj pa jo bo spravilo iz tira? Preprosto se nasmej in vse kar reče obrni na šalo. To je mili način, kako use obrniti proti njej. Bodi vesela in naredi kar sem rekla. Šala je vse. Hah.

0
0

Hej!

Sliši se podobno kot pri meni, punce me ves čas zajebavajo, in fantje tudi. Jaz bi jo že zdavnaj polomil, ampak spoštujem ženske. Ne skrbi le ne maščuj se ker to hoče ona od tebe da bi povedal staršem. Samo ignoriraj jo, če pa ne gre drugače pa splaniraj kako jo boš zabila (užalila) in je zadeva rešena.

Upam da sem ti pomagal!
Srečno

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*