0
0

zdravo v prejsni temi ste mi odgovorili da se da peš it iz Maribora do Ljubljane pa zanima me kolko rabim gdaj naj grem kerbi rada sla na soy luna koncert mama pa me noce pelat pa avta nimamo tak da grem sama sam da se tam z eno prijatelco dobima pa grema skup in prosim odgovorite mi koliko rabim da pridem tja in kdaj naj se odpravim ce je koncert ob 5ih 4 aprila ??

0
0

HEJ!

Pod nobenim pogojem ne smeš iti peš od Maribora do Ljubljane brez spremstva odralse osebe. Naš odgovor se je nanašal na … Družinski izlet. In zelo jasno smo napisali, da bi potrebovala 3 dni. Hrano, prenočišče, obleke, vse.

Če imaš plan iti peš, ker te mama noče peljati, ga lahko takoj odpoveš, ker je zelo trapast. Otrok ne sme iti sam od doma na take podvige. Nikakor. Pod nobenim pogojem. Pogovori se doma in probaj najti kakšno drugo osebo, ki bi te peljala. Ali pa šla s tabo na avtobus. Nikakor pa ne smeš it sama v Ljubljano.

0
0

Moj pradedi ki je dočaku 100 let je ko je bil še mlad je šel iz Madžarske do Logatca peš

0
0

what are you crazy about? Are you accidentally mixing? You can not go on foot. But you did not take it in your old house because you were too young. Do not you really have a car? Have you ever been at sea? or elsewhere? but your parents do work at all? Do you live from what you find on the road (for example, ducklings, bruised one grass, burek, ..)? Do you have any tickets for Soy Moon? Do they have a car with your friend? if you had it, you could fly with them !!!!!!

prevod:kaj ti si nora? se ti slučajno meša? Ne moreš iti peš. Pa v dobenem prenočišču te nebi vzeli ker si še premlada. Res nimate avtomobila? Nikdar nisi bila na morju? ali pa kje drugje? ali tvoja starša sploh delata kje? Ali živite od tistega kar najdete na cesti(npr. drekcev, pogrizen ene trave, bureka,..)? Ali imaš sploh karte za Soy luno? ali imajo avto pri tvoji prijateljici? če bi ga imeli bi se lahko z njimi peljala!!!!!!

0
0

prosi starše če greš lahko na avtobus. res NE MOREŠ IN NE SMEŠ iti sama peš.

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*