Odgovorjeno
0
0

imam en problem sem v enega fanta ime mu je andraš je zelo luškan on pa neve da sem vanga

Odličen odgovor
0
0

usi mislite da sem pedofil pa to sploh ni res in zelo mi gre na jok jker se igrate z mano da sem dec art3mis kako ti je v resnici ime

  • Revija PIL
    Vse v redu kristina! Radi te imamo in dobrodošla si na svetovalnici, eni pač težijo brez razloga :)
0
0

ne pomagejte ji ker je ista kot una tayra.In art3mis,pač ma ta dec žensko-najstniški naglas in je ziher starejši dec prav tako tudi kristina,ker je hotla,da pridemo na njen r.d.sam da nas bi ugrabu ta dec!

  • Revija PIL
    Ni potrebe, da ste škandalozni! Spodbujamo vas k previdnosti – res je – ko si izmenjujete osebne podatke ali pa se s kom s svetovalnice dobite, je fajn biti ultra previden. Ampak takole kar udrihati eden čez drugega, kdo kaj je in kaj ni, pa res nima smisla!
0
0

kaj je pa z art3mis

0
0

Usakmu je treba pomagat. In kaj ima rtemis z vsem tem? Nič verjetno.

Zakaj sploh komentiraš pilovka?

Lej kristina, povej mu, pa bo vedel mar ne?

0
0

Ja samo pobej mu. Ti veš kaj pilovka, tvoja teorija, da je tayra starejši moški je 100% napačna, če prebereš moj pogovor z Tayro to bi moglo bit jasno, da je dost mlada.

0
0

js sem stara 9 let in šlo mi je na jok in še vedno jokam ker se norčujete iz mene

0
0

Ne Kristina, saj ni nič hudega, lej če nisi Tayra, lahko komentarje preprosto igniriraš.

0
0

Ali je moje ime res tako pomembno? Mislim saj je ok če te zanima, ker sem tako ali tako že miljonkrat povedala. Barbara sem. Ampak dejansko kaj moje ime pove o meni? Saj je ok mislim, vsak ki ima polovico možganov bi videl, da nisi ‘pedofil’ pač glede tvojega stila pisanja in vse… Glede tega ali si Tayra ali ne pa ne vem, recimo, da smo Tayri pustili drugo priložnost in če si je spremenila ime je to njena stvar. Ok saj ne vem lahko da si Tayra ali pa ne… Zdaj te bom imela kot da nisi,…

0
0

ok meni je pa uresnici ime tiara

Prikazujem 9 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*