0
0

Rada bi vam povedala resnico. No že nekaj časa nisem obiskala pilove strani in sta mi prijatelja povedala da nekdo kliče heli. Jaz sem heli. No torej vse je je začelo ko sem začela pisat zgodbo. Takrat sem bila vesela ko pišem vse je bilo super. Nato pa so se začeli pojavljat hejterji. Nekaj časa je bilo ok toda potem so začeli biti hudobnejši in hudobnejši. Naenkrat sem se umaknila in začela pisat drugo zgodbo, ki pa ni dobila nič odgovorov. To ime sem obdržala ker mi je bilo všeč. Začela sem z blogom toda se ni odneslo. Skratka začela sem zapuščati svetovalnico in gledat yt. Povejte mi če bi radi da pišem Katarinin dnevnik še naprej.
Sedaj pa imam še sporočilo za vse hejterje:
ZARADI VAS JE VELIKO PISATELJEV NEHALO Z PISANJEM OZIROMA ZAMENJALI IME. ALI RES ŽELITE BITI VI TA ČLOVEK, KI PREPREČUJE SANJE DRUGIM. ALI SI PREDSTAVLJATE DA BI VAM NEKDO TAKO UNIČIL SANJE? SI PREDSTAVLJATE DAN BI TISTI KI JE IZUMIL PIL IMEL HEJTERJE KI BI BILI TAKO GROZNI, DA BI ZARADI NJIH NEHAL??? VPRAŠAJTE SE IN RAZMISLITE O TEM.

Ali se strinjate z mano???

0
0

Ja, Heli seveda, da se strinjam s tabo glede hejterjev. Nekaj pa je, v čimer se s tabo ne strinjam. Glede tvoje zgodbe. Bila mi je všeč in mnogim drugim tudi. Veliko nas včasih zgodbo samo prebere in ne komentira (jaz probam čim večkrat odgivarjat). Raje se ne oziraj tako na hejterje, ki imajo očitno preveč časa v življenju. Pisati moraš in vsi drugi tudi, ki jih to veseli. Upam, da se moj odgovor obnesel, Heli oz. Windy! 😉 🙂

0
0

lej se čisto strinjam s tabo, ampak mi gre na živce: oh ne ne bom pisala, moje zgodbe ne marajo, nimam odgovorv wee weee weee. Pisatelji to pokaže le to, da si želite priljubljenosti tukaj!! Ne rečem, lepo je, če veš, da je nekomu tvoja zgodba všeč, ampak se s tem čisto preveč obremenjujete. ni komentarjev=dolgočasna rabim nekaj novega, da jim bo všeč. hejt komentarij=o ne ne marajo me rabim novo ime in zgodbo/nehal(a) bom. Vem niste vsi taki, ampak so vesss časss se kdo pritožuje zaradi tega!! Ne mi pravit, da ne razumem, ker vem: Ti se trudiš nekej pisat in potem rečejo, da je slabo oz. tega sploh ne pogledajo Ej! Ali zgodbe pišete zase in zato, ker je to res vaša strast in potencial ali jih pišete, ker želite, da jih bodo ljudje brali in imeli radi?? No zagotovo oboje, ampak ne se preveč obremenjevati z drugim. Zagotovo je težko, če vas nekdo žali ali če sploh ne dobite odziva, ampak mi, ki nekaterih zgodb lahko ne beremo in odgovarjamo. Na nas potem avtomatično zvalite krivdo. Vsaj jaz to tako dolgoročno vidim. In čeprav rečete, da ste nehali pisati, ker je vaša zgodba bedne vam jaz ne morem 100% verjeti, ker ste vi začeli pisati to zgodbo in so se vaša mnenja spremenila pri slabih odzivih ali, če se nihče ne odziva. Ne dovolite, da kaj spremeni vaše mnenje in pišite tudi, če nimate sploh nobenega ogleda. Morate namreč vedeti, da je zdaj v pisalnici zgodb OGROOOMNOOO in naslovniki izbiramo le najbolj kvalitetne (ne pravim, da so vaše zgodbe slabe, ampak bodimo realni-nekatere so res boljše od drugih) Prosim ne me zdaj zasovražit sem samo izrazila svoje mnenje in sem se potrudila na čim lepši način spodbujam vse pisatelje in verjamem, da na nekaterih delih moje besede res niso lepo izpadle saj tudi vsa mnenja niso prav prijazna. V glavnem nisem ena od tistih, ki se trudi biti nesramna, ampak tukaj je še moje mnenje o vsem skupaj.

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*