0
0

PIL vi ste NAJBOLJŠI!!! BTS poster! In članek o njih kot skupina meseca! Hvala hvala hvala hvala hvala hvala… Kok so LEEEPII (namjoon na levi je tako cute) pa haha Tae (tisti, ki mima roko nad glavo…) wow je itak 24/7 meme face. Da ne govorimo o tem kako lepi so jin pa j-hope pa jungkook pa jimin in seveda suga! Joj nikoli se vam ne bom mogla dovolj zahvalit. Najlepša hvala pil za ta prekrasen poster in seveda za članek. I love you soooooo much.
https://goo.gl/images/8i6sje
https://goo.gl/images/T3ynai

0
0

hey hey hey poglej kaj imam kartico zvezdnikov TINA MAZE!

0
0

BTS!
Hvala pil, sicer še nisem dobila revije ampak če je res, kar se govori, ste res najboljši! Sem videla, da imate tudi na spletni strani video DNA pod skupino meseca. Hvala res. Ful so lepi. Ja haha taehyung na tej slikci še solidno izgleda (ful je lep, samo zmeraj te face dela) ja namjoon je zmeraj cute pa itak vsi ostali tudi. Res lep ta video, ki si ga pripela Art3mis lepo opiše, kako težko pot so imeli do uspeha, ker so začeli pri majhni agenciji zdaj pa živijo, kot kralji (Taehyang – gucci king) pa preselili so se, v videih si privoščijo več kot sto pomožnih plesalcev. Prej so si za video izposodili šefov avto zdaj si lahko privoščijo tisto kar so naredili v fire) in Army je zdaj že res ogromna vidim na forumih, da je vsak dan vedno več army tudi v sloveniji. Res je neverjetno.

0
0

KPOP!!! <3 jaaa… Kok lepo te je poznat tukaj. Veš tisti občutek, ko srečaš še enega, ki je v army in se že počutiš kot da sta najboljša prijatelja samo zato, ker do potankosti poznata člane iste skupine? Love u Kpop!!! <3
Dajmo se potrudit, da ostanejo še naprej top skupina (saj to bodo vedno samo ljudje tukaj v sloveniji to znajo pozabit, ker niso tako zakopani v to kot mi). Ker tako ok nikoli ni preveč kpop posterjev, dajmo, da se bodo ponovili… Mislim saj soy luna je že parkrat notri pristala (pa ni top glasbena skupina na svetu, niti blizu). Kaj če bi bili kdaj v prihodnosti na večjem posterju? Pil, če bi to naredili, bi mi življenje 100000000000000000000000……krat polepšali.

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*