2
0

To je neke vrste forum za vse o soy luni. Povejte kaj, vendar ne govorite kaj se bo zgodilo v naslednih epizodah prosim. Upam da bo tudi kdo kaj vprašal in da se tisti kine marate soy lune ne boste pritoževali, ker je to vaš problem

0
0

Povej o čem govori

0
0

Pač ena punca se preseli iz Mehike v argentino . In pol živi z eno punco ko je fu zlobna do nje. Torej ona gre na eno kotalkališče, ker obožuje kotalkanje spozna najboljšo prijateljico in mattea ki je fant od une punce ko je zlobna. Pač ta punca Luna ko je iz mehike je v resnici nečakinja od šefice njenih staršev sam da noben tega neve

0
0

na koncu je Luna kpz z matteom

0
0

Ja heheh vem to sej večina tistih ko gleda soy luno ve toda ampak ok , hvala ker si se oglasila na foromu

0
0

Okej, bom poizkusila čim bolj razumljivo vse napisat:
Luna Valente je punca, ki je najprej živela z svojimi starši in prijateljem Simonom v Mehiki. Tam je imela Sharon rezidenco in ko je poskusila kuhanje Monice, se je morala Luna in njena družina preseliti v Argentino. Tam je živela punca po imenu Ambar, ki je sovražila Luno zaradi ljubosumnosti nad Luninim odnosom s starši.

0
0

OMG luna pride v slovenijo js že mam karte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0
0

I love Matteo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!on je moje srce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hahahahah

0
0

jaz komi čakam da bo tretja sezona soy luna ker jas sem že vse gledala preko računalnika.in bedno ker nisem mogla iti na soy luna koncert, ker mi starši ne pustijo iti.

Prikazujem 8 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*