0
0

Hey!! Meni se je danes zgodilo nekaj zelo sramotnega. Pri pouku je me je učiteljica poklicala (vsaj tako sem mislila) razumela sem jo, da pobrišem tablo in sem vstala in začela brisat in potem so se mi vsi začeli smejat…….Izkazal se je, da je učitelca neki razlagala slovnico (bli smo pri slovenščini) in
je bil na vrsti pač en primer kjer je mogla uporabt besede: “M*****(moje ime) pobriši tablo!”, js pa nisem bla dost zbrana pr pouku in sem narobe razumela. Vedno ko se spomnim na ta dogodek se pocutim took neumno…Kako naj to pozabm? A ma še kdo kakšn tak sramoten dogodk?

0
0

Poskusi ne razmišljati o tem. Vem da se sliši čidno, ampak takoj ko se spomniš na ta dogodek, ga poskusi pregnati iz misli.
Drugače, se je pa tudi meni že veliko takih dogodkov zgodilo ( enkrat sem poklicala učiteljico z napačnim imenom, enkrat sem pred celim razredom pozabila govorno vajo,…)

0
0

Saj je v redu, pač si se zmotila, vsi se kdaj. Jaz na primer ves čas delam take napake. Pa čez nekaj let se boš lahko smejala ob tem spominu.

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*