0
0

Ali bi mi lahko kdo povedal, kako da nihče ni opazil, da je Ron tri leta spal z Mariusom M. Mislim podgano. Pač ni logično, da dvojčka in Harry tega nebi videli.

0
0

Uau!Hvala Art3mis,
vrjetno je res ja.

0
0

Ja vbistvu maš prav, samo a ni morda pisalo Škraba?

0
0

O tem je blo že neskoncno razprav pa videov pa teorij,pa še zmer noben ne ve kako je to možno.Meni se tudi mal čudno zdi,samo odgovora ne vem.Pa Lumos,meni se zdi da ni pisalo Škraba,ker ko je Harry gledal na karto je pisalo Peter Pettigrew (Marius Mally).V bistvu tudi mene to zanima.

0
0

Ne. Ubistvu je zelo logično sem se malo (ok zelo) poglobila v zgodbo, ker mi to pač ni dalo miru. Prvo, v knjigi nikjer ne piše, da je Harry videl Mariusa Lalija, kako hodi po hodniku. Videl ga je le profesor Wulf in glede na to, da so zemljevid ustvarili ravbarji je verjetno vključeval naslednje funkcije:
Z njim si lahko videl vse osebe v gradu pa tudi gospodično noris, ker so se seveda želeli prepričati, da jih ne bo našla.
Ravbarjev nisi mogel videti na zemljevidu razen če si eden izmed njih. To razloži zakaj fred, george in harry niso videli mariusa, ki je bil eden izmed ravbarjev. Wulf pa je bil ravbar in ga je lahko videl (če bi se morali kdaj poiskati)

  • Art3mis
    V knjigi Harry ni nikoli videl škrabe ne Mariusa. To so naredili samo v filmu.
0
0

Uau, res dobro Art3mis! In jaa, pomoje je res tako. Bravo 😀 😮

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*