0
0

Iz radovednosti me znima vaše mnenje o homo- in biseksualcih

0
0

Hi, vsi smo ljudje ne glede na to kako smo spolno usmerjeni… Js sicer nisem nič od tega a se mi ne zdi da je s tem kaj narobe. Vsak ima pravico da je to kar čuti in tisti ljudje ki obsojajo vse imajo sami še največ tezav

0
0

Popolnoma se strinjam z Ano. Vsi smo ljudje in smo enakopravni.

0
0

Se tut jst z obema strinjam.

0
0

Hojla. Jaz mislim, da je vseeno kako spolno usmerjen si, ker smo vsi enakopravni ne glede na to, če smo homo ali biseksualci. Vsak ima p ravico delati to kar želi, dokler ne krši pravic drugega ali ga kakorkoli ovira ali nadleguje. To pomeni, da smo spolno usmerjeni kakor nam prija. Moje mnenje o homo in biseksualcih je, da so enakopravni normalni ljudje, ki se razlikujejo od drugih po spolnosti. V naši družbi je veliko razlik. Noben ni enak in tako je tudi prav.

0
0

Prosla te je da napises svje mnenj ne pa d dolgovezis o clovekovih pravicah. Joj kok si tecna Jockwa.

0
0

Brezveze, zakaj pa ne? Eni povejo svoje mnenje bolj globoko in na daljši način

0
0

Se tut jst strinjam da smo vsi enakopravni.

0
0

Jaz se strinjam z YouCanDoIt, Ano in Jockwo. Pač ne gre se toliko za enakopravnost. Po mojem mnenju je sodobna družba pač sodobna družba in tu smo lahko tisto, kar smo. Različnost nas bogati in vsak je po svoje poseben – nekateri so pač homo ali biseksualci. In to je tisto, kar jih loči od drugih.
Živeti v družini z dvema mamicama ali dvema očetoma pomoje ni lahko, ampak ženske so dokazale, da so lahko toliko zmožne kot moški. Seveda ni isto živeti v družini z dvema istospolnima staršema, ampak zdi se mi, da je vseeno bolje živeti z dvema mamama ali očetoma in živeti srečno, lepo družinsko življenje kot pa živeti s staršema različnih spolov, ki se ne razumeta med sabo in sta pijanca.
Torej, ja – res je, enakopravni smo. In dokler s svojimi nagnjenji in odločitvami ne ogrožamo drugih ljudi okoli sebe, je to okej.

0
0

Brezveze, men se zdi da je Jockwa čist lepo povedala. Pač je vspostavla tut pravice, ki bi jih mogli poznati IN spoštovati.

0
0

Čist okej. Podpiram,ker se mi zdi ljubezen med dvema človekoma čudovita stvar ne glede na njun spol, raso itd. Samo da se mate radi, to je to 🙂 PODPIRAM 100% <3

Prikazujem 10 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*