0
0

A lahko otrok kupi vibrator ????
full bi delala to.
Je to normalno ?

0
0

Vibrator je pač zadeva v neki obliki, ki vibrira. Kot telefon. Načeloma ni s tvojo radovednostjo nič narobe in če ga probaš kupit, verjetno ne bo konec sveta.

Če si tako pogumna, da misliš zavit v trgovino s pripomočki za spolnost – previdno! Tam so lahko ljudje, ki bi se iz tebe norčevali ali pa te celo poslali ven, ker ne spuščajo not otrok. Kakšni primitivni tipi bi ti v tem kontekstu (ko te vidijo z vibratorjem v roki) lahko začeli govoriti zelo, zelo grde stvari. Previdno torej. Ljudje znajo biti zelo nezreli in zelo ogabni.

Drugače pa … Verjemi, da tudi brez vibratorja ne zamujaš veliko :D. Domišljija je najboljši pripomoček pri takšnih doživetjih!

… (napisano naknadno) …

Ker so se spodaj (v odgovorih) pojavile še drugačne objave, ki se navezujejo na spolnost nasploh, ena opombica:

OGORMNA razlika je med spolnostjo s samim seboj (in npr. vibratorjem) ter med spolnostjo z drugo osebo. Nekaj kar počneš sam s seboj načeloma ni nevarno, dokler ne počneš nič bolečega, kar počneš z drugo osebo, ima ogromno tveganj.

Spolnost otroka z odraslo osebo ali spolnost kogarkoli pod prisilo pa je HUDO KAZNIVO DEJANJE.

0
0

Ja to je normalno si taka kot jaz sami da sem jaz že sexala z mojim sošolcem ker sva fant pa punca pa sem mu lizala penis pa on mi je lizal joške pa seveda da sva me la kondom tko da si poišče fanta pa ga pel domov in gresta loh v tvojo sobo se zaklene ta v sobo pa sextata to je ful zakon velik sreče pri prvem sexu čav

  • Revija PIL
    Vse lepo in prav glede opisanega, lepo, da si poudarila kondom, ampak poudarjamo še enkrat še tole – stara si 18. Oseba, ki sprašuje glede vibratorja, se pa imenuje še kot otrok. To je vseeno razlika. Spolnosti v dvoje (ali troje) v osnovni šoli RES ne priporočamo. Preveč tveganj je. Še odraslim gre kaj narobe s kondomi kdaj, da ne govorimo o čustvenih tveganjih, ki jih to, da se razgališ pred drugo osebo, prinaša.
0
0

Pa še to stara sem 18 let

0
0

Odvisno kok si stara in če si dost pogumna da si daš to v svoj spolni organ. Priporočam da ga kupiš na internetu ker če prideš v trgovino kot otrok ki jr star man kot 12 ali 13 bo to zelo čudno in ti bo verjetno pordajalec/ka rekla da pojdi ven ker to še ni zate.

0
0

ja res ga rajš kup po spletu

0
0

sam res ja

0
0

Pil drgač sem se sam hecali nimam fanta in nisem sexala ker je to naredila moja sošolka kjer je to počela z sošolcem ki jo je v to silil sicer sta imela kondom pa je še to snemal in poslal meni kot da ga ona sili v to

No da vam povem celo zgodbo moji prjateljico ji v šoli rekel da naj se pride dons k njemu učit zgodovino ker mu ne gre in naj ga nauči ker pišejo in ko je šla zvečer ob 5h k njemu jo je pričakal pred vrati ker so starši delali do enih zjutraj jo je hitro odpeljal v svojo sobo kjer jo je privezal na stol in ji zalepil usta ter jo začel stlačiti na sebi je že imel kondom in tako jo je prisilil da mu je lizala penis odlepi ji je usta in jo začel poljubljati in ji dal v posteljo ju pokril z dejo in tako sta sexsala ko mu je kondom počil sta morala nadaljevati brez in to tako ko je šel do sobe od staršev kjer je oče mel kondome v enem predalu saj vsak dan s neko drugo sexsa in pol je pršu nazaj in sta se sexsala mojo prijateljico je bilo strah saj je vedela če ne bo jo bo on zalepil na posteljo z lepilnim trakom in jo posilil brez kondoma in tako ona ni uživala če prav zna sexsat saj jo oče uči doma na lutki ko mame ni doma jo včasih celo posili mama to ve samo še dela da ne nato jo je poljubljal in ji lizal prsi ker pa je imel v po elite sobi kamere ki so to snemalec je bilo še hujše in potem je prišel še en devetar in ni mel kondoma ker ona ni hotela sexsat z njim je potem mogla z njenim sošolcem in pol je videoposnetke poslal men in zraven napisal tvoja prjatlca me je posilila

  • Revija PIL
    HEJ! Opisuješ IZREDNO huda nasilna dejanja. Ne vemo, ali je to zgolj plod domišljije, ali pa se je zgodilo zares. Vkolikor se je zgodilo zares, je treba te stvari prijaviti odraslim odgovornim osebam. Najbolje je začeti pri svojih starših ali učiteljih v šoli. Vsakršna spolnost brez privolitve druge osebe je nekaj zelo hudega. Pa naj so to dotiki, lutke, opolzke besede, karkoli. Vkolikor je to res in imaš še vedno te videoposnetke jih MORAŠ NUJNO pokazati staršem ali učiteljem v šoli. Če tega ne storiš, je to zelo, zelo, zelo narobe. Če veš, za neko nasilno dejanje in molčiš, si lahko sokriva. Jasno? Najbolje je, da še danes poveš svojim staršem. Če to ni mogoče, pa povej v šoli. Posnetke moraš pokazati komurkoli, ki te posluša. Stvari bodo že šle potem naprej tako kot morajo iti. Če se kasneje zve za ta dejanja in se zve, da si vedela in nisi storila ničesar, boš sokriva. Zato moraš NUJNO pokazati posnetke odgovornim odraslim osebam. Prosim odgovori, ali si razumela in ali boš tako storila. Če si se hecala, pa tudi priznaj in se nehaj tako grdo hecati, ker ni smešno.
Prikazujem 7 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*