Odgovorjeno
0
0

Hej!
Naredila sem yt kanal pa me zanima vaše mnenje o prvem videju.
Tukaj je link: https://youtu.be/3p5geNNh2Ko 🙂

upam da vam je všeč:-)

Najboljši odgovor
0
0

Ja meni je všeč! Nisi kot tiste male punčke, ki se delajo youtuberke. Ti si veliko bolj zanimiva in profesionalana. Le tako naprej! 🙂

0
0

Cute, fino te je poslušat. Seveda lahko še veliko popraviš (to boš kasneje, ko boš bolj izkušena) apak drugače pa super. Ti več makeupa maš kot jaz pa si štiri leta mlajša od mene, ti kar ostani pri tem, da si naravna, ker mimaš lepo kožo in bi bilo škoda da bi kaj uničila s pudrom ipd.
Zelo dobro, da imaš željo po vpisu na AGRFT (so so zame le sanje) baje da je zelo težko gor prit. Pač to mam eno prijateljico, ki je šla pa ji ni upel, letos je poiskusila znova pa ne vem mogoče ji je celo uspelo. Pa ne vem no niti če bi bilo to zame, mogoče smer režije.
Aha samo tole bi ti predlagala, vadi na razločnosti govora, včasih malo požiraš besede. Saj je fino da govoriš hitreje, počasneje in tako bolj razgibano ampak pazi na to, da se te bo razumelo. Dobra vaja je, da pred snemanjem poiskusiš govoriti z svinčnikom med zobmi…

  • Art3mis
    To je samo dobronameren nasvet… Ne misli da te kritiziram ali karkoli, super si.
0
0

Super si! Lepo je, da si se na začetku predstavila. Si dobila en “palec gor” od mene

0
0

Super si! Deliva si skoraj vsa dejstva, vidim da sem našla svojo dvojnico. Kar tako naprej!

0
0

kako narediš svoj kanal

0
0

Luštkan video pa zanimiva dejstva! Kr tako nadaljuj,ker si super in verjamem da ti bo uspelo postat igralka…

0
0

Art3mis hvala, že vadim na razločnosti govora. In vem da na AGRFT od 500 prijavljenih izberejo le 20 in v tem primeru če nebom izbrana ima nekak plan B.

Prikazujem 7 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*