0
0

ojlaaa. Tole je moja zgodbica ki sem jo napisala že v 5 razredu (zdaj sem 8), knjigo če popravljam in odvzemam stvari ven in jih dodajam noter XD. zanima me vaše mnenje (potrebuje še kar nekaj popravkov)

Leos je bil majhen fantek ki je živel v skriti vasici v Say. Že kot majhen se je rad igral
junaka ki bo rešil svet. Imel je neizmerno veliko prostega časa ki ga je posvetil branju knjig, druženju s prijatelji in poslušanju babičinih zgodb. Na babico je bil še posebno navezan in jo je imel neizmerno rad. Skupaj sta hodila na sprehode v temne gozdove, hodila v knjižnice, brala knjige, se smejala skratka skupaj sta se imela zelo fino. Leosu je bilo še posebno všeč, ko mu je pripovedovala o raznih zgodbah iz drugega sveta, ki so ga popeljale v čisto njegov svet katerega mu ni nihče mogel vzeti. S tem svetom je dolgo časa odraščal in je že pozabljal kako izgleda resničnost. Tako je en dan na podstrešju našel debelo knjigo. Bila je takoo velika da jo je komaj držal. Ko jo je odprl je na prvi strani pisalo ”prišel bo čas ko bo moral izvedeti”. Leos seveda ni vedel kaj bi to moralo pomeniti saj je imel komaj 8 let. Obračal je strani in gledal slike ki so bile v knjigi pod vsako je pisalo nekaj drugega npr. na šesti strani je pisalo ”Konec se začne z začetkom” in tam je bila slika deklice ki je sedela na stolu zraven pa je bila Leosova mama. »MAMAAAA!« je zavpil Leos .Mama je prihitela v njegovo sobo »Kaj je ljubček« je odvrnila s sladkim glasom. Leos ji je pokazal skiko, mama je otrplila in po licu so ji zdrsnile solze. Leosa je vzela v naročje in ga vprašala kje je našel knjigo, ker ni dobila odgovora ga je položila na posteljo in mu iz rok izpulila knjigo, to pa vrgla v ognjišče. Deček se je zamislil »Kaj je bilo na tej sliki, zakaj moja mama joče, kdo je bila tista deklica, zakaj, zakaj??…« po glavi so se mu prepletala vprašanja, ki jih ni in ni moral razrešiti, saj je še majhen stvari bo izvedel ko bo čas zato in , ko bo malo odrastel.

Warrior

0
0

Meni je ful dobro

0
0

pa ja to ni cela knjiga… na računalniku ima sedaj okoli 50 strani na 12 pisavi to pa je le en odsek… (knjige ne bom kaj preveč objavljala saj pravijo da veliko “obeta” XD) Bom pa objavila na vsake toliko časa kakšen odsek.
Warrior

0
0

Res zelo dobra

0
0

1) ni tok dobra
2) nism je prebral/a

0
0

Zelo dobra zgodba.

0
0

hvala za vse kometarje.. kar se tiče na pisalnico gre… Knjigo sem na klepetalnico pod temo “anketa” objavila zato ker me zanima vaše mnenje.. kaj bi lhako popravila.. se morda knjiga zdi samo meni dobra oz. slaba… Vem da zgodbe spadajo v pisalnico vendar jaz sem jo dala v klepetelnici… Upam, da nisem naredila prehudega kriminala 😉

Warrior
______SHINING______

0
0

Meni je zelo všeč!
Kje na internetu lahko najdem nadalje vanje?
Drugače pa zelo napeta in res super zgodba.

0
0

Ojla Miškolinka…
Nadaljevanja najverjetneje ne bom objavljavlala.
Nočem tvegati, da bi mi kdo “ukradel” idejo.
Morda knjigo nekega dne najdeš na svoji knjižni polici :).
Lahko ti samo povem, da je polna presenečenj, preobratov…

Warrior
_Nothing will change, UNTIL you start building_

Prikazujem 8 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*