1
0

živjo se opravičujem samo ta teden sem imela cel zaseden dva testa 5 spraševanj, šolsko novinarstvo, pevski zbor,domače branje,bralna značka in enostavno nisem imela časa pa še za vikend smo šli k babici v prekmurje.

1..2…3…,, uau poglejte kako lepe obleke imamo hej imate tudi vi svojega varuha” pove Evie in vsi pritrdijo no naj še vam povem kako je ime varuhu vsakega super junaka. Evie- Thunder-girl(kitty),Jessie- candy-woman(Shimy), Sofia- snowy-girl(Snowglowy),Matteo- Light-man( lighty),Nick- bubleman(bubly).

,,Hej rabimo načrt” ,,kakšen naj bo kako naj vemo da je Dragon-man že v akciji” ,,Hej vi takole poglejte skozi okno kakšen stvor je to?” ,, hej to je zmaj od Dragon-mana Dragy” ,,vsi poglejte na svoje telefone nove novice”

Pozdravljeni v mestu Los Angeles se je pojavil zmaj vsi poznate legendo o dragon-manu očitno je ta resnična saj kot kaže je obstajala tudi skupinasuper heros 5. Vsi v mestu računajo na njih čejih vidite nam sporočite iz studija so napisali da so jih videli na ulici sunshine 5 v neki hiši verjetno so pomagali kakšni starejši gospe. Ravno se bojujejo s Dragyem in sporočajo da so nas rešili saj so Dragya premagali. No ampak kar naenkrat se je pojavil črn oblak dima kaj to pomeni in vn se je pokazal nihče drug kot…

Kaj mislite kdo se je pokazal komentirajte spodaj

0
0

Nadaljuj! Mogoče se je prikazal Dragon Man?

0
0

NUJNO nadaljuj

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*