0
0

Jutro je bilo čudovito. Jutranje sonce je sijalo skozi okno, kakor sij angelov. Oblekla sem se in odhitela na zajtrk. Jedli smo Čokolino. Po zajtrku je imel Ravnatelj svoj ‘govor’, ki je sporočal naj se imamo lepo. Vav, res veliko nam je imel za povedati. Odhitela sem k prvi uri, matematika, nobenega predmeta nimam posebej rada, tega pa sploh ne. Učitelj nam je razlagal o potencah, (jaz nisem poslušala) potem pa nam dal domačo nalogo. Naslednja ura zgodovina, še kar dobro. Učili smo se o Egipčanih. Ravno se je končevala ura slovenščine, ko me je Sara poklicala k sebi v pisarno. Ko sem prišla v pisarno je bil v pisarni deček mojih let, ki je imel ob sebi potovalko kot, da gre na potovanje. Sara je začela pogovor:
S-Sara J-jaz D-deček
S: No, koko naj začnem?…
J: Kar direktno. (kar malo jezno rečem)
S: No, Anna bodi prijazna. To je David, tvoj novi sostanovalec.
(seveda kaj pa drugega, koko se nisem že prej spomnila)
J: Anna.
(podala sem mu roko)
D: David.
(segel mi je v roko)
S: Super, zdaj, ko se poznata bi te, Anna prosila, če mu pokažeš vajino sobo.

Grdo sem jo pogledala in ga odpeljala v ‘najino’ sobo. Dober del tega je, da se mi ni bilo treba vrniti k pouku.
David sploh ni tako grd, ima lepe kostanjevo rjave lase in rjave oči v katere se kar potopiš, ko ga pogledaš vanje,…
Nehaj fantazirati Anna, on je samo še en fant, ki je prišel in bo tudi odšel. Nisva se kaj dosti pogovarjala in v resnici se z njim tudi nisem hotela pogovarjati. Samo še 15 minut je do kosila. Kako hitro čas mine. Počasi se odpravljam iz sobe, ko se spomnim, da morem s sabo vzeti še Davida. Vrnem se v sobo in mu rečem >Kosilo je.Anna, zbudi se. Prosim, zbudi se.Kaj pa kričiš???!!!Ko sem prišel v sobo si jokala in kričala.< Je ves prestrašen odgovoril.
Stečem iz sobe v stranišče in se pogledam v ogledalo. V ogledalu zagledam sebe z solzami v očeh. Ne spomnim se, da bi jokala. Umijem se in grem v park, nočem več videti Davida, ker bi se mi gotovo smejal. Ko tako hodim po parku gledam kako se nekateri ljudje srečni, jaz zagotovo nisem med njimi. Usedem se na najbližjo in opazujem ljudi okoli sebe. Zakaj ravno jaz nisem srečna? Zakaj ravno jaz?

0
0

Oprostite za krajše nadaljevanje, mudilo se mi je.

0
0

Dobra je. Všeč mi je kako razmišlja.

0
0

Hvala.

0
0

Nekaj za info: Davidu bo od zdaj naprej ime Rok.
Danes ne bom uspela napisati nadaljevanje.

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*