0
0

Vas zanima zakaj sem ta del objavila jaz? Izvedeli boste na koncu 🙂

—Aron—
Z Mel sva šla do reke Thyrste. To ni bila navadna reka, temveč takšna, ki je lebdela nekaj metrov nad tlemi. Ko si stal pod njo si videl ribe in druge vodne živali kako plavajo nad tabo. In zdaj, v mesečini bi bila še posebej lepa, če ne bi moj stric spet izvajal svojih poskusov z ladjo. Naredil jo je sam, iz listja, slame in odpadlih vej iz dreves in lahko priznam, da je izgledala zelo lepo. Bila je, kot da bi bila izdelana iz lesa in železa, bila je tudi zelo čvrsta.
“Glej ga, kako je čuden na svoji ladjici. Ampak moram reči, da mu grejo… Oooo. Zelo dobro mu grejo obrati,” je rekla Mel, medtem ko je stric izvedel veliko salto na vodi. “Res je dober.” sem rekel. Takrat pa naju je opazil in se ustavil ob robu reke.
“Otroka, kaj pa vidva tukaj?” je vprašal, “Precej pozno je že. Morala bi spati. No, saj je vseeno. Sta videla kaj mi je uspelo narediti? To je bila prava salta nazaj! In to na ladnji! Na moji Brunette! Pojdita v mojo hišo, pridem takoj za vama.”
In tako sva šla po še kako dobro poznani poti. Šla sva po ozki kamniti potki do njegovega dvorišča. Tam je stala velikanska hiša, bogato okrašena in popleskana v ogromno barv. Stopila sva not in tam je bilo ogromno živali, navadnih, magičnih ali čisto nepoznanih. Na poti v kuhinjo sva srečala celo pravega oroslanovega mladička. Oroslan je levu podobna žival, le da ima mavrično grivo in dlako po celem telesu. In ima zelo puhast rep.
Tam je bila tudi gruča pačk, ki so bile nekakšne vrste mačke, a imele so bodice, kot ježi.
——————————————————————–
Torej, zakaj jaz pišem zgodbo? Z Elf Warrior sva sošolki in zelo dobri prijateljici. Pa obe (jaz manj) imave dober smisel za pisanje. In sve prišle na idejo da bi lahko pisali eno zgodbo skupaj. Če vas to moti, naj vas pač moti, ne bova odnehali.
Kakšen komentar bi prišel prav in vsaj 25 ogledov naj bo.
In hvala že vnaprej 😀

0
0

super je

0
0

zanimiva zgodba,super,haha 🙂

0
0

Super!Pa ideja mi je tudi zanimiva.Komaj cakam nov del.

0
0

Hvala obema 😀

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*