0
0

Dragi dnevnik!
No kot sem ze povedala ne najdem srece v ljubezni. Preprosto ne morem je najti. Da bi si malo odklopila glavo od same ljubezenske krize sem se odločila, da Ajšo povabim na kopanje. Seveda na začetku ni bila za ampak potem je zaradi svoje postave vseeno šla z mano. Vstopili sva skozi vrata kopališča in pri recepciji sem zagledala grupo fantov. Na začetku se mi niso zdeli ravno zanimivi ampak ko so se obrnili k recepciji sem zagledala mojo dušo dvojčico. V mojih očeh se je pojavila mavrica in srce mi je tako hitro razbijalo da mi je skoraj padlo iz prsnega koša. Kolena so postala mehko lahko bi mu samo padla v objem. Potem je zamahnil z lasmi. Njegovi lasje so kot valovi v toplih poletjih mesecih. V tistem trenutku mi ni bilo mar za Ajšo in za kopanje. Mar mi je bilo samo zanj.

0
0

Zelo dobra zgodba. ta del je še boljši od prvega in komaj čakam, da nadaljuješ. priporočam pa, da so deli malo daljši, ampak samo malo, mogoče bo tako več pilovcev pa pilovk bralo. drugače pa super zgodba, kar tako naprej 😉

P.S.: Pa všeč mi je kako vse skupaj opisuješ 🙂

0
0

Zakaj je vedno vsem nesramnim puncam ime Ajša? to ni fer!!!!!!!!

0
0

Omg jaaa. Jst sn tut to hotla vprasat. Vedno smo ajse zlobne noo. Drugace pa res zelo dobra zgodba. Komaj cakam na naslednji del in prooosim naj bodo malo daljsi deli.

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*