0
0

Dragi dnevnik!
Torej odpravila sva se z plaže. Hodila in hodila sva drug ob drugem in preden sva odšla vsak v svojo hišo sva se objela. Nisem si mislila da se bo to zgodilo meni. Mislila sem že da sanjam ampak bilo je resnično. Po glavi mi je šla pesem od Ann Marie 2002. V njegovem objemu sem se počutila varno in svet ni bežal ampak je vse stalo. imela sem občutek breztežnosti. Nisem bila v nobeni ločnini bila sem v njegovem objemu. Najin objem je najbrž trajal 30 min. Poslovila sva se in komaj sem čakala da ga bom naslednji dan spet videla v šoli. Ko sem odhajala proti domo mi je zaklical čebi šla v kino z njim iin seveda sem takoj prikimala. No in tako nekako so zgledali moji vsak dani. To so bili vsak dani s Kitom. Ahhhhhh te poletne počitnice so bile dobesedno the best. Hočem se vrniti ampak jutri je šola. Zjutraj sem komaj čakala da grem spet s Kitom v šoli. Zaprla sem vrata in ga čakala in čakala ampak kasneje sem izvedela da je že šel od doma in to z Ajšo. Baje ga je prišla iskat njena mama, ker sta imela oba dodatnega iz slovenščine in baje Kit ni imel prevoza. čutila sem izdajalstvo in jezo. Prišla sem v šolo in videla Ajšo kako je slonela na njemu. Ukazala mi je da ji pripravim mizo ampak je nisem ubogala. Rekla sem ji naj se gre poprat. vsi so se začeli glasno smejati. Vzela sem stvari in zapustila učilnico. Za mano je priletel Kit in videl je solze na mojem obrazu. Objel me je in me začel tolažiti, da je Ajša včasih malo zoprna ampak da naj si tega ne jemljem k srcu. Končno komaj sem čakala da bo konec pouka. Poletela sem skozi vrata. Ko sem prišla domov sem imela vročino in mami je takoj ugotovila, da gre za gripo. Moja mami je doktorica in obožuje medicino. En teden sem manjkala v šoli. Ko sem prišla v šolo sem videla kako se Ajša in Kit objemata. vse mi je padlo na pleča. Izdala me je moja najboljša prijateljica in fant za katerega sem mislila da je najboljši fant na svetu. V tistem trenutku sem sovražila Ajšo in Kita. Odločila sem se da se jima maščujem. Odločila sem se, da ljudem razkrijem kakšna sta v resnici. Odločila sem se za tajno orožje. Zapustila sem popularna dekleta in se pridružila navijačicam. Uredile so mi lase, nohte in obleko. Kitu sem napisala, če greva v kino in zelo me je presenetilo da mi je takoj odpisal da ja. Ta fant mi je v tistem trenutku postal zelo sumljiv. Torej šla sva v kino in kar naenkrat me je prijel za roko. Izkoristila sem priložnost in postala sva par. Na tak način sem se odločila Ajši razbiti srce Kita pa pokazati kot fanta ki ne spoštuje.
Torej Kita sem uničila. Vsi so izvedeli kakšen je v resnici. Tudi Ajša je spoznala resnico ampak tokrat sem jo spoznala še jaz. Izvedela sem da je Ajša samo igrala da bi zafrkavala mene ampak njenih podlosti nisem mogla razkriti saj se je red tem dejanjem preselila na Portugalsko. Ostali sva v stikih ampak definitvno samo zato da bom lako zastonj šla k njej na Portugalsko.

Torej zdaj sem četrti letnik. Uspešno sem opravila maturo in vse tri letnike gimnazije. Postala sem popularno dekle in dobila sem najboljšega fanta na svetu.Torej to je moja zgodba lejlina zgodba.

0
0

Meni je bila zgodba zelo všeč. Škoda da si končala. Upam da ne boš prenehala s pisanjem. Menim tudi da tvoja zgodba nosi sporočilo. Upam da boš nadaljevala s pisanjem.

0
0

Ress mi je všelč ta princip dnevnika. Dobra ideja. Sama zgodba teče in se napreda, kaj je odlično in zanimivo. Kar tako naprej

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*