0
0

6. POGLAVJE
Prestrašeno sem pogledala volkca, ki se je stiskal ob mojo nogo in se mu je tresel smrček. Čeprav je senca izginila sem imela občutek, da naju nekdo opazuje.
Ta občutek me je spremljal ves čas, ko sva hodila.
Po dolgem času sva prišla do reke. Izgledala je kar umirjeno zato sem zakorakala vanjo. Že sem mislila kako bom kmalu prišla na drugo stran, ko je moja noga stopila v prazno. Vodni tok me je odnesel s sabo. Vrtela sem se v vodi ko sem pred sabo zagledala palico. Hitro sem se jo oprijela in nekaj me je potegnilo na suho. Ko sem si malo opomogla sem pogledala pred sabo. Zagledala sem volkca, palico in drevo. Kar na enkrat me je močno zabolelo v glavi in pred mojimi očmi se je še enkrat odvrtel ves dogodek, ampak ne kot, da sem bila punca v vodi, ampak kot, da sem bila gledalka tega dogodka. Videla sem kako je Gozd prijel palico, jo prislonil ob drevo in me potegnil na suho.
Ko se je dogodek odvrtel sem stekla do volkca in ga močno objela. Rešil mi je življenje.
Odpravila sva se nazaj do mesta kjer sva prišla do reke. Usedla sem se pod drevo in gledala v prazno. Volkec je med tem časom nabral drevesne veje in jih postavil pred moje noge, želel ja, da zakurim ogenj. Poskusila sem za kamnom in z vejo, a ogenj se ni želel prižgati. Kmalu bo noč, midva pa še nimava ognja. Žalostno sem pogledala volkca, ki pa se je samo še bolj stisnil ob mojo nogo. Bilo je mrzlo.
Pogled sem odvrnila od volkca in pred sabo zagledala… spet tisto senco. Bilo me je na smrt strah.
Senca pa se ni odmaknila kakor prej, ampak je ostala in se približala, da je dobila obliko fanta. Fant je prišel bližje in z kamnom zanetil ogenj.
”Ray”, je rekel in se usedel ob ogenj. Ni odšel, niti ni izgledalo, da namerava oditi.
—————————————–
Mnenja, teorije?
Hvala vsem, ki berete.

0
0

Ta del je super.
Zdaj je že veliko boljše, ker pišeš daljše dele kot na začetku.

0
0

Ginny, najlepša hvala, a dobivam zelo malo odgovorov (to verjetno vidiš) zato ne vem, če bom nadaljevala z pisanjem. Če dobim več odgovor ga zagotovo bom. Hvala vsem, ki ste brali!

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*