0
0

“To sem jaz. Bella. Bella May. Sem navadno dvanajstletno dekle iz Londona. Živim v sirotišnici, saj sta mi starša umrla, ko sem bila majhna. Kaj naj še povem? Obožujem Harryja Potterja, če komu to kaj pove. Sem pravi Potterhead. Ampak glede na to, da v sirotišnici nimamo računalnikov ali katerih koli knjig, ne vem ravno dosti o tej knjigi. Prebrala sem samo tretji del, in š to zelo površno. Ampak knjiga je bila naravnost čudovita. Napisana je bila kot da bi bila njena naloga, da privlači pozornost bralca. Dovolj zdaj o knjigah. Naj se malo podrobneje predstavim. Če vam je to seveda prav.
Moja najboljša prijateljica je Maja. Ampak ona je vsekakor preveč pametna, da bi bila prava prijateljica. Misli samo na knjige in znanost! To pa mi ni všeč. Drugače pa je zelo prijetna punca. Za razliko od mene ima blond lase. Skrbno jih neguje. In, ne boste verjeli: dolgi so do pasu! To pa je včasih prava nadloga.
Jaz imam svetlo rjave lase, ki so prav vedno spleteni v kito. In imam zelene oči. Maja pravi, da bi naredila vse, da bi imela takšne oči kot jaz. Ampak meni se ne zdijo kaj preveč lepe. Ampak celo ravnateljica (pravimo ji tudi starka, ker je stara kot svet) mi prav pogosto pove, da jo moje oči včasih osupnejo. Tudi Jaka pravi tako. On je edini fant, ki je star toliko kot midve z Majo in je v sirotišnici. Starše so mu ubili neki mafijci. Ampak to zdaj ni tako pomembno. Je zelo zelo zelo zelo zelo zelo prijazen fant. In v marsičem sva si podobna. Oba imava rada knjige, oba imava rada šport. Oba ne marava matematike, ali pouka na splošno.
Tukaj, v sirotišnici nimamo kakšnih posebnih učiteljev; poučujejo nas skrbnice. Nekatere pa nimajo pojma o biologiji ali slovnici. Nekatere se celo niso šolale!

To bi bilo vse za danes.

Kot ste verjetno opazili, sem začela z novo zgodbo. Zanima me vaše mnenje. Kako se vam zdi? Ima kdo kakšne ideje za naslov?

Ne, hvala že vnaprej za komentarje 😉

0
0

Meni je všeč

0
0

To je bil bolj kot uvod

0
0

Kul.Pa lepo,da si uporabila moje ime(hec;).Drugače pa zanimiv uvod.

0
0

coooooooll!!! 🙂

next!!! 🙂

0
0

My life as Bella

0
0

Hvala za idejo!

0
0

Zgodba je vredu, edino ni mi jasno če to ta Bella govori. Drugače pa je super. Naslov pa ne vem…. Mogoče bo še malo bolj razvilo pa bo bolj jasno. To sem mislila za naslov.

0
0

Saj ni tak grozno samo res ne vidim o čem naj bi se zgodba sploh šla

0
0

naprej pis

Prikazujem 9 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*