0
0

Anne, Anne, kje si?!
Ja no za svoj rojstni dan, RD Candye Jones sem svojo BFF Anne iskala povsod.” Vrjetno je kje kjer je zraven Harry” je rekla Katy. Vrjetno ima prav. Zakaj sem ga sploh povabila? Prisilili so me da sem povabila čisto ves razred. Ampak kaj je tako grozno na njem. Nekaj vem da je. Šele ko so ostali prišli sta prišla za mizo še Anne in Harry. Tam sta bila še sošolec Ron in moja soseda Jenny. Jenny se je v Rona takoj zaljubila, Ron pa enako samo malo preveč. Z Jenny se sedaj razumem bolje kod z Anne, čeprav se je preselila sem šele prejšnji teden. Ja no njej še postim da je v Rona ker se ne obnaša tako grozno kod Anne. Tokrat sta se po kosilu Anne in Harry 11- krat kušnila. Nevem kaj je pa bilo z Harryjem da je Anne zatlačil roko h nožnici. Potem sta seslekla in začela seksati. Potem je h meni prišel Nail. Porinil me je natla in se z mano zalizoval. Pa on je tako lep! In to ravno mene! Potem me je peljav v kopalnico in me vprašal če bi z njim seksala. ” Ja vedno” sem mu rekla. Slekel se je in potem sem se slekla še jaz. Bilo je super lepo
NASLJENDNJI DEL PRIDE V MESECU MAJU

0
0

Thx Kaja.

0
0

Kaya in Marry sta ista oseba!

0
0

Hmmm. Otroška domišljija nima meja. Načeloma ni z erotiko nič narobe – tudi o umorih pišete, pa tega ne počnete zares.

Droben literarni nasvet – erotične zgodbe je lepše brati, če imajo kak globji pomen. Če se povezujejo s čustvi ali drugimi lastnostmi junakov.

0
0

Ne Nina nisva isti osebi. Sva samo cimri(sostanovalki) in sošolki. V šolo greva ob isti uri. In ja Kaja ji je ime samoa ona si je ime Kaya izmislila. Prosila bi te le to da, ne govoriš stvari, ki niso resnične. Prosimmmm!

0
0

Haha kera zgodba!

0
0

Ne zdi se mi zanimivo, da vsak mesec pišeš. Tak ljudje pozabijo o čem se sploh gre.
Pa napiše se verjetno. Z E.

0
0

Pa še neprimerno je za mlajše otroke.
Poleg tega si ti po vsej verjetnosti še froc in sploh ne razumeš teh stvari.

0
0

Ne obnašaj se tako! Meni je čisto ok. Kaj sploh je froc? Če s tem misliš mlajši otrok ni mlajši otrok,!!! Nisaravno najbolj prijazna. Se razumeno?

Prikazujem 8 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*