0
0

S tresočo roko sem se rokovala z njim. Pojma nimam zakaj sem bila tako živčna. Nekaj sekund sem gledala v njega nato pa se je v meni prebudila tista hladnokrvna jaz.
“Lepo te je bilo spoznati.” na silo sem se mu nasmehnila, on pa mi je nasmeh vrnil.
“Tebe tudi Emma.”
“No ja kakorkoli. Mudi se mi k Maji, razložiti mi mora neke matematične enačbe in še nekaj v zvezi s tem.” poslovila sem se in z matematičnim zvezkom odhitela k njej.
Cel čas sem razmišljala o tem da bom tega butastega Maxa verjetno videvala pogosto saj bo z Markom snemal film. To misel sem si pregnala iz glave in pozornost preusmerila na Majine enačbe ki so bile pretežke.
Ko sem bila končno spet doma pa je bila ura 20.30 Marka pa ni bilo nikjer zato sem odšla kar spat.
Naslednji dan pa smo izvedeli pare za naravoslovni projekt.
“Emma Griffin in Luka Miller.”
Luka se mi je nasmehnil. On je bil najbolj popularen fant v naši paralelki, bil je tudi najboljši športnik, pa tudi njegove ocene so bile zares dobre.
Po šoli je pristopil do mene. Zmenila sva se da se dobiva jutri ob 12.00 v sladoledarni. Ko je odšel pa je do mene pristopila Katarina z njenima pomočnicama.
“Roke stran od Lukata. On je moj! In ti mi ga ne boš vzela.”
“Saj sva skupaj le pri projektu.” zavila sem z očmi in odšla.
Če še ne veste je Violetta najbolj priljubljena punca in to le zato ker vse z nečim podkupi in je tudi zares lepa.
Ta dan je minil dokaj hitro. Marka ni bilo doma. Verjetno je bil na snemanju. Zato sem pogledala nekaj mojih najljubših filmov, brala knjige…
Zbudila sem se šele ob 12.00. O neee zamujam! Hitro sem se oblekla in pičesala nato pa odhitela proti sladoledarni.
Ojoj! Spet sem naletelana na gručo novinarjev ampak tokrat je obkrožala nekoga drugega. To je bil Max! Njegov obraz je bil obupan. Nekaj časa sem ga gledala kako se muči da bi jim ušel, potem pa sem se omehčala in se mu odločila pomagati. Nadela sem si sončna očala in se z težkimi koraki odpravila do njega.
“Dober dan. G. Coper mora hitro na novo prizorišče za film. No kaj že čakate spokajte, če ne kličem policijo.” sem povedala z nekim čudnim naglasom in nato z bliskovito potezo snela očala in napodila vse novinarje. Nato sem Maxa prijela za ramo in ga zvlekla v osko uličico.
“Zakaj si mi pomagala?” premeril me je s svojimi zelenimi očmi.
“Zato ker si prijatelj mojega brata. Veš srečo imaš da sem se te sploh spomnila rešiti. Takooo zeloo sem vživala ko sem te gledala kako se jim poskušaš izmuzniti. Resno moral bi videti svoj obraz.” namuznila sem se mu. On pa se je zarežal.
“Si prepričana da si mi pomagala le zaradi tega.” nisem mogla verjeti. Saj ne misli da mora zato ker je slaven biti všeč vsaki punci. Spet sem ga zasovražila. Stekla sem stran. Že tako ali tako sem zamujala na sestanek z Luko.
Ko pa sem prispela v sladoledarno ga tam še ni bilo. Čakala sem ga 15 minut nato pa se je končno prikazal.
“Oprosti ker zamujam Katarina me je ustavila na poti in mi težila. Prisežem da je nora.” nasmehnil se mi je.
“Se popolnoma strinjam.”
Nato mi je povedal idejo za projekt.
“Vau. Res dobra zamisel samo problem je da par stvari ne razumem.”
“Nič hudega. Če hočeš se lahko tudi jutri dobiva in ti vse razložim.”
“Hvala. No se vidiva jutri. Čau.”
“Čau.”
Odšla sem domov in se ulegla na kauč. Alfredo mi je prinesel najboljšo sadno solato. Nenadoma je zazvonilo. Odpravila sem se odpret vrata. Pomislila sem da je Maja. Ko pa sem odprla vrata je tam stal Max.
“Marka ni doma.” sem revsknila.
“Saj nisem prišel k njemu.”
“H komu pa?!” jezno sem ga pogledala.
“K tebi.”
_______________________________

Upam da vam je zgodba všeč. Hvala vsem ki ste komentirali prejšni del Jaz sem Emma. Vesela bi bila če bi tudi tokrat komentirali. Če bo vsaj en komentar za nadaljevanje, nadaljujem 🙂

0
0

Le tako naprej. Tvoja zgodba mi je res všeč

0
0

Ti res zlo dobr pišeš kar nadaljuj ker je tvoja zgodba reeeees supeeeeeer! 🙂

0
0

kdaj nadaljujses

0
0

nadaljuj ce lahko se danes

0
0

Hvala za komentarje. Nadaljevala bom pa šele jutri ker imam komaj kaj časa. Se bom potrudila pisati malo daljše ali pa kakšen del več na dan, nič pa ne morem obljubiti saj imam veliko obveznosti.

0
0

Nujnoooii moras nadaljevatiii..ta zgodba je superr..kar tako naprej 😉

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*