0
0

Ok včeraj ni bilo dobrih odzivov tako da ne vem če bom nadaljevala. Ampak tukaj je še en del.
—————————————————————-
SOBOTA,10.2.18,9.07

Ok včeraj je bil super dan z dobrimi novicami, ampak danes je prišla še ena dobra. SOY LUNA PRIHAJA V SLOVENIJOOOOOOO!!!!!!
Res sem zelo vesela ampak če bom poskakovala od veselja me bi lahko močno pretreslo ko bi izvedela kakšno slabo novico, zato ustavi konje Katarina. Danes pride k meni sošolka Karin in snemali bova 2 resnici 1 laž. Komaj čakam!! Karin ima iPhone-a, kar pomeni da bo kvaliteta veliko boljša. Pravzaprav še nimam kamere ampak jo dobim za moj rojstni dan ki bo aprila. OMB!!! (To sem napisala kot jaz Ari, zdaj pišem slovensko ker nekatirim angleščina ni všeč)Danes sem dobila novih 7 naročnikov!!! To pomeni da je bil moj zadnji vlog zelo dober!!

Nekaj minut kasneje…

Pravkar me je klical Liam. Uganite kaj je rekel. Če se dobiva jutri v baru poleg naše šole, da dokončava projekt. Sicer bi pri projektu morala sodelovati še Tina in Liamov brat Maks, ampak Tina ima tekmovanje Liam pa je rekel, da je Maks zbolel(čeprav sem slišala Maksa v ozadju in ni zvenel bolan). To pomeni da je Liam mogoče zanalašč rekel, da je Maks bolan da bi bila sama! Ok ne bom še tako hitro verjela. Zdaj moram pospraviti sobo in se odločiti kje bova snemali s Karin.

13:00

Pravkar smo pojedli kosilo, zdaj pa grem odgovarjat na komentarje, na kanalu.

Nekaj trenutkov kasneje…

Ok na moj kanal je prišla neka TejciSlime1928 in pisala zelo grde komentarje. Za moj make-up tutorial, ki sem ga naredila za pust, je napisala:Kok brezveze. Ful grd makeup. Pa da slučajn ne boš misla si grda z vsakim makeupom. Pa še razvajena si ko maš tuk vsega.
Ok tole mi pa sploh ni všeč, ampak, ko dobim kakšen grd komentar vedno napišem samo: Poglej če ti kaj ne paše, si najdi kanal, ki ti je všeč in pusti tiste ki jih ne maraš pri miru.
Je pa bila punca z imenom šprica špricka kar prijazna. Skoraj pod vsak video je napisala : Kul si. Kar tako naprej!
Prijazno od nje. Komentarji so meni najbloj pomembni saj je najlažje stisniti lajk. Za komentar pa si ljudje vzamejo čas in ga napišejo.

14:00, moja soba

Prišla je Karin. Video sva že posneli in veliko sva se smejali. Naredili sva tudi veliko napak(bloopersov) in upam da bo video zabaven. Karin je ravno na stranišču. Video sva že prenesli na moj računalnik. Thumbnail (sličica , ki jo vidimo preden kliknemo na posnetek) je zelo zabaven, zanimiv in kul.

18:00

Ravno sem prišla iz kolesa (sobnega) in Karin je tudi že odšla. Zelo sva se zabavili.

OMB!!! Ravno mi je Tina poslala sporočilo. Na tekmovanju je padla z Aše (njene kobile) in si zlomila roko. Zdaj je v bolnišnici. Pri padcu se je tudi udarila v glavo in zdravniki še raziskujejo kaj se je zares zgodilo. Zakaj se mora to zgoditi ravno v sezoni dobrih novic????

19:00

Še huje je kot sem mislila.
1. LIAM IMA PUNCO!!!! TEGA SPLOH NISEM VEDELA!!!!!!!!!Ime ji je Zoja in je iz Izole. Tja hodijo na morje vsako leto. Zakaj mi ni povedal?
2. Mami je prej sklicala družinski sestanek in povedala, da bo očka jutri šel na razgovor za novo službo…v KRANJU!! Mi pravzaprav živimo v Savinjski dolini, Kranj pa je tako adleč da bom morala zamenjati ŠOLO!
To se ne dogaja.

In tako se moje življenje spremeni iz pisanega vrta v kup gnoja.
—————————————————————-
To je bilo vse upam, da vam je bilo všeč in da boste brali še naprej.
Katarinin opis najdete v prvem delu.

0
0

To je bedno.
In zadnja poved v tvoji zgodbi velja predvsem zate mam prav?
Aja!!!
To že si.

0
0

Ja ta poved velja…ZATE!
Aja!!
To že si.

0
0

Saj vem, da nisi najpametnejša oseba aml
Pak tak neumna pa spet nisi da moreš krast moje ideje

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*