0
0

V tej zgodbi se bom vživela v starejšo osebo.

Odločila sem se, da vam danes povem zgodbo iz mojih mladih let, ko sem bila še v sirotišnici, ker me je mama zavrgla takoj, ko sem se rodila.

Z mojo najboljšo prijateljico Nevo, sva se po večerji odpravili na stranišče, da bi se naličili. Pogovarjali sva se in se zagovorili tako, da sva bili na stranišču celih 30 min.Ker sva bili že utrujeni od celega dneva, sva se odpravili v najino sobo. Tam je pogovor tekel naprej. Pogovarjali sva se o enem dekletu tu v sirotišnici. Ime ji je bilo Bernjeza Overnel Imela je predrzen stil, rdeče dolge lase in temne oči. Če jo je kdo poklical po imenu je bila jezna in se ni oglasila. Mogel si jo klicati BO. B kot Bernjeza in O kot Overnel. Ni imela prijateljev. Neva je rekla, da je slišala pogovor med kuharicami. Baje se je na vratih pojavila nekega temnega dne. Takoj, ko se je začela nevihta in, da je zgledalo kot, da bi jo prinesel veter. Takoj po tem sva se zasmejali in se valjali po posteljah.
Nekega dne je bil potres in ker je bila sirotišnica že stara stavba, se je zrušila. Vzpelo nam je pobegniti. Učiteljica je klečala na tleh in jokala. Vprašala sem jo kaj je narobe. Saj je bila sirotišnica potrebna prenove. Objela me je čez ramena in mi dahnila v uho: “BO je…..mrtva.” Zastal mi je dih.

Ko so spet postavili sirotišnico na noge sva z Nevo dobili novo sobo. Ko sva se nekega dne spet šle naličit, sva se pogovarjali o BO. Neva je rekla: “Hahahaha! Verjetno se zdajle cvre v peklu.” Tudi jaz sem se zasmejala. Nisva vedeli, da BO stoji za nama…

NAJ NADALJUJEM? PROSIM NAPIŠITE V KOMENTARJE KAJ NAJ ŠE IZBOLJŠAM ALI KAJ VAS MOTI. HVALA ZA KOMENTARJE ŽE V NAPREJ.

0
0

Kulsko! Nadaljuj! Super je!

0
0

nadaljuj in pis dalse

0
0

Hvala punci za lepe komentarje. Nadaljevala bom. In to že danes.

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*