1
0

Ko sem odprla oči, sem…sem ležala na tisti ulici poleg Neve. Vstali sva se in se čudili. Spomnila sem se na roko in jo pogledala. Jaz sem imela brazgotino v obliki črke B, Neva pa brazgotino v obliki črke O!

Z Nevo naju je posvojila ista družina in postali sva sestri. O brazgotinah nisva povedali resnice. Rekli sva, da sva se porezali na stranišču v sirotišnici.
Sedem let po posvojitvi sva z Nevo v brskalnik na telefonu napisali BO. Kliknili sva na razlago in prebrali:”Iskana okrajšava pomeni blood, v slovenščini KRI! Kar naenkrat je ekran telefona postal črn in ugasnil. Mislili sva, da se je pokvaril, ker je bil že star. Neva mi je podala svojega in v brskalnik sva odtipkali Bernjeza Overnel. Odprla se je stran, ki sva jo skupaj prebrali. Pisalo je da je bila Bernjeza Overnel punčka, ki je umrla v požaru pred 117imi leti. Oblil naju je srh. Torej sva v sirotišnici živeli z duhom? Prav verjetno! Saj se BO ni nihče dotikal! Zaradi stresa sva odšli ven na zrak. Čez ušesa nama je zapihala ostra, ledena sapa, ki je s sabo nosila besede:”Ne boste se me znebili!”

S TEMI BESEDAMI SEM ZAKLJUČILA MOJO GROZLJIVO ZGODBO. V KOMENTARJE MI NAPIŠITE:
ALI NAJ NADALJUJEM S PISANJEM?
KAKŠNA SE VAM JE ZDELA MOJA ZGODBA OD ZAČETKA DO KONCA?

1
0

Nisem si mislila, da bo moja zgodba sploh koga navdusila. Bom poskusila nadaljevat.

0
0

ja sele zdele je pa postala ful zanimiva zgodba kr poslusi punco55

0
0

KAJ!? Nennenene! Nemores je tako zakljuciti! Prosim nadaljuj ker ni sans da se tako dobra zgodba tako hitro konca

0
0

Res misliš, da je ta zgodba dobra?

0
0

kulsko cela zgodba ampak nadaljuj kr kol si zmisel ker je sele zdele postal ornk zanimiv

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*