0
0

Hej, tukaj je nov del. če bom dobila dvajset ogledov in vsaj dva pozitivna komentarja bom nadaljevala.

Naslednji dan ni bilo nič bolje. Še vedno sem bila žalostna in jezna na Anžeta, ki ima zdaj tisto Niko. Res ne razumem, kako sta se ta dva našla skupaj. Kakorkoli v šoli so me prijateljice spet tolažile. Res sem vesela, da jih imam. Še sreča, da sem imela narejeno nalogo za kemijo. Dva učenca je nista imela in ju je poklicala pred tablo. Oba sta dobila enko. Potem sta se še smejala. Res ne razumem, kako se lahko smejiš po enki. Po mojem par učencev ne bo naredilo devetega razreda. Najbolj čudno pa je, da vsi ti učenci imajo ogromno časa, ki bi ga lahko izkoristili za učenje. Jaz imam okoli tri ure časa na dan, ki ga porabim za šolo, pa imam odlične ocene.
Pouk je bila ta dan najbolj mučen, saj smo imeli dve uri kemije, dve uri slovenščine, uro matematike in uro zgodovine. Med odmori pa sem morala gledati, kako se Nika vlači po Anžetu. Kar na bruhanje mi je šlo. Me pa zelo čudi, kako sta lahko skupaj, če si sploh ne gledata v oči medtem, ko se pogovarjata. Zelo se mi je vleklo in začutila sem močno olajšanje, ko je končno zazvonil šolski zvonec, ki je oznanil konec pouka. Odšla sem na kosilo, nato pa v glasbeno šolo, kjer se učim igrati kitaro. zelo rada imam glasbo, saj me vedno pomirja. Skozi glasbo najlažje izrazim svoja čustva in občutke. Glasba je za mene tudi nekakšna terapija, ki mi pomaga preživeti težka obdobja. Danes sem se učila pesem Perfect, ki mi je zelo všeč.
Po glasbeni sem odšla domov. Skoraj vedno grem peš domov, daj je stanovanje oddaljeno le petnajst minut počasne hoje. Doma je mama izdelovala voščilnice. Jaz sem hitro naredila domačo nalogo in se ji pridružila. Sem zelo ustvarjalen tip in hitro sem se domislila, kakšne voščilnice bom izdelovala. Izbrala sem moder papir in nekaj belega, saj sem iz belega papirja nato izrezala snežinke, ki sem jih potem prilepila na modrega. Nastala je zelo lepa voščilnica. Naredila sem jih še nekaj, ampak v drugačnih barvah. Po koncu izdelovanja sva si privoščili krajši odmor, potem pa sva vzeli zlate flomastre in začele v voščilnice pisati voščila. Večinoma sva zapisali: “Želiva vam vesel božič in srečno novo leto 2018.” Nato sva se še podpisali.
Po končanem delu je mama pripravila tople sendviče, ki sva jih takoj pojedli. Odšla sem se še učit zgodovino, saj jutri pišemo test. Zdaj se učimo o francoski revoluciji. Spomnim se še, da sem se v petem razredu veselila zgodovine, a po kakšnem tednu v šestem razredu, me je to navdušenje minilo. Učila sem se, potem pa sem se odšla stuširat in se pripravit na spanje. Nekaj časa sem še gledala televizijo, potem pa sem zaprla oči in sladko zaspala.

0
0

kulsko nadaljuj

0
0

Super jeeeeeeee

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*