Odgovorjeno
0
0

Živjo! Jaz sem punca v devetem razredu osnovne šole. Ja. Tista punca, ki nosi tudi poleti dolge hlače, dolgo majico in s selotejpom zlepljena okrogla očala. Moja starša sta ločena in jaz zaradi tega živim v čistem peklu. Nimam prijateljev. V šoli me zafrkavajo. Med poukom mi v glavo mečejo papirčke in čigumije. Zaradi njih me je oče doma ostrigel čisto na kratko.

Zjutraj, ko sem pripešačila v šolo, sem se zaprla na stranišče in obraz skrila v dlani. Jokala sem se, saj je moje življenje čista beda. Ko sem slišala, da je zazvonil zvonec k pouku, sem šla do lijaka in si z mrzlo vodo sprala obraz, da se nebi videlo, da sem se jokala. Med poukom nisem zbrano poslušala zaradi očetove obljube, ki mi jo je dal preden sem šla v šolo. Izpolnil jo je takoj, ko sem prišla domov. Prijel me je za vrat in me zalučal v kuhinji na tla, tako da sem z glavo udarila ob pult. Imela sem malo krvave lase od udarca. Hitro sem se pobrala in stekla v sobo. Nisem imela telefona, da bi poklicala mami, da bi me rešila pred tem.
Samo ob vikendih sem bila pri njej. Ni imela denarja, da bi lahko kam šle. Imela pa ga je dovolj, da sva lahko vsak vikend odšli na sladoled in na pizzo. Živela je v enosobnem stanovanju v mestu. Rada sem hodila k njej.
Naslednji dan po tem, ko me je oče zalučal ob pult sem v šoli nosila kapo, da se nebi videlo moje buške na glavi…zdaj veste zakaj tudi poleti nosim dolge hlače in majice…ker me je oče vsak dan znova pretepal sem sklenila, da pobegnem k mami…

V komentarjih prosim napišite ali naj zgodbo nadaljujem ali ne….ko dobim vsaj 2 trdilna bom pisala dalje.

Najboljši odgovor
0
0

Zgodba je zelo žalostna. Lahko jo nadaljuješ. Ali se bi dalo da bi jo v nadaljevanju zgodbo naredila bolj veselo?

Najboljši odgovor
0
0

Uou. Dober zacetek. Dramaticno. Vsec mi je in res me zanima nadaljevanje. Prosim se pisi

Najboljši odgovor
0
0

pis naprej sam malo bolj dalse

0
0

Zaradi vseh teh comentarjev jo bom nadaljevala. Hvala vsem. Se bom potrudila v bodoce obrniti v malo bolj veselo a nazalost bo naslednji del se malo zalosten. V bodoce pa bo veselje.

0
0

Ja res je zanimivo. Nadaljuj cimprej.

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*