0
0

Na kratko od prejsnjic…
Jz sem učenka devetega razreda, ne popularna, starša imam ločena, oče me je vsak dan pretepal dokler ni poskušal ustreliti moje mami h kateri hodim med vikende, a se mu je ponesrecilo in je ustrelil sebe. Ker bi mami obtozili umora sva se skrili v hisico za orodje, ki je bila skrita v visokem grmovju v gozdu. Takrat sem si prisegla da pod nobenim pogojem ne bom dovolila, da gre mami v zapor…
Ko sva se zjutraj zbudili, sva se hitro odpravili na letališče saj sva želeli pobegniti v Ameriko, kjer naju nebi iskali. Tam naju je prestregla policija. Mami me je objela tako močno kot me ni še nikoli in mi zaželela srečo v življenju. Nato so jo odpeljali na policisko postajo, mene pa so kmalu dali v rejništvo. Nekega dne sem se spomnila prisege, ki sem si jo dala. Mami pod nobenim pogojem ne gre v zapor!!! …….

Naslednji dan sem šla v mesto s prijateljem “na sladoled” v resnici sva sla kupit pištolo. Ker se nisva bila polnoletna in nama mozgani v tistem casu se niso dobro delali sva potrebovala načrt A in načrt B. Načrt A je bil: splaziva se noter, ko nihče ne bo gledal, s lrijateljevim pripomockom za odklepanje ključavnic odkleneva vrata od rešetk in mami spustiva vn…..zbeživa.
Načrt B: prisiliva enega od policistov ( s pištolo ), da
odklene mami in jo spusti vn….pobegnemo. Nobeden načrt ni bil ravno najboljši, zato…..sva obupala….

NAJ NADALJUJEM?

0
0

Nadaljuj

0
0

kul nadaljuj sam dals

0
0

Oki. Tale IZGUBLJENA sem jaz. Tako, da ne bo pomote, registrirala sem se.

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*