0
0

Ola. Torej hitra bom;
V moji glavi in tudi na mojih dokumentih nastaja neka zgodba in, ko sem že ravno odkrila to spletno stran me zanima, če bi jo kdo bral? Napisala bom kratek, ampak res kratek opis, ker mislim, da večini ne bo všeč.

Torej Bailey Clark živi skoraj brezskrbno življenje v Ileyi, ki je zaradi kraljevih skrivnosti strogo zavarovana dežela, ko se Bailey delno proti njeni volji vmeša v njihovo zasebno življenje izve za mnoge prevare in prekrita sorodstva, ki grozijo Ileyi in njenim prebivalcem.

Za zgodbo bi rekla, da je pustolovska in pa mogoče fantazijska. Tale prvi del je samo uvod, začrtane imam še velike zaplete. Povejte mi, če želite, da pišem, ker brez odzivov se mi zdi res brezveze tratiti prostor tukaj. Če bi radi, da vam o zgodbi še karkoli povem me lahko vprašate.
Upam, da vam bo všeč 🙂

0
0

Vsebina zgodbe se mi zdi super in mislim da ni vredno da bi jo objavila tukaj. Ko napises lahko sem posljes kaksne odlomke in ce bodo odzivi dobri pripirocam da zgodbo posljes kaksni zalozbi in izdas knjigo

0
0

Ta oseba (Bailey Clark) že obstaja. Torej na nek način kradeš identiteto.
Poleg tega, če sem prav videla sliko je to nek moški.

0
0

Ok Vikky, ker te očitno tako moti, da ime, ki sem si ga izmislila pripada nekomu drugemu (pa ne samo eni osebi) bom, če boš srečnejša glavni junakinji zamenjala ime. Mimogrede je Bailey Clark (zgleda) dokaj pogosto ime in, če ti misliš, da sem nekomu ukradla identiteto me ne moti, saj nimaš dokazov, da je nisem.

Glede na moje izkušnje s tabo se mi zdi, da zgodbe tako ali tako ne boš jemala resno. Ne pravim, da je dobra ali pa vredna tvoje pozornosti samo zdi se mi brez veze prilagajati se nekomu, ki mu je vseeno. Če pa sem slučajno kaj glede tebe povedala narobe sem pripravljena vse vzeti nazaj.

Sicer pa imam rada kritike-glede imena nisem bila prepričana, bilo je preprosto, rada bi, da je ime glavne junakinje bolj ekstra in, da bolj poudari njen značaj.

Hvala, ker si prebrala opis 🙂

0
0

Meni bi se zdela odlična zgodba.

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*