0
0

Hej, tukaj je novi del:
Tiste tri besede, ki so bile napisane na listu, so me zelo prestrašile. S sestro nisva vedeli, če naj poveva staršev ali naj to sami urediva. Dogovorili sva se, da za zdaj jim še ne bova povedali , če pa bodo prišla še kakšna grozilna pisma, pa jim bova.
Ob peti uri sem odšla od doma, saj sem bila dogovorjena s sošolko, da se dobiva v parku. Ko sem prispela do tja sem videla, da je v parku tudi Edvard in zato sem ga šla pozdravit. Kmalu sva se zapletla v pogovor in bila sem malo jezna na prijateljico, ki je prišla in me odpeljala proč. Ni vedela, da sem zaljubljena v Edvarda in zato sem ji to zaupala. Čez nekaj časa sva se začeli igrati resnica ali izziv in za izziv mi je določila, da morem iti do Edvarda in ga vprašati, če bi bil z mano. Takoj ko je to izrekla sem odšla do njega in ga to vprašala. Vprašal me je, če mislim resno in sem mu odgovorila, da. Bila sem živčna, saj nisem mogla prebrati izraza na njegovem obrazu in mislila sem, da me bo zavrnil in se začel smejati. Čez večnostjo, no tako se je vsaj meni zdelo mi je odgovoril, da bi prav rad hodil z mano in oba sva se zasmejala. Dogovorila sva se da se čez dva dni, v petek dobiva v kinu in da bo to najin prvi zmenek. Takoj zatem sem se vrnila prijateljici in ji vse to zaupala, kar nisem mogla verjeti.
V četrtek sem dobila paket, v katerem je bilo vampirsko ogrinjalo, ki sem ga naročila in nekaj bele barve za kožo, ki si jo bom dala na obraz, da bom izgledala še bolj bleda.
Končno je prišel petek in jaz sem se začela urejati že dve uri pred zmenkom. Umila sem se in si narahlo skodrala lase, se naličila, potem pa sem skoraj eno uro izbirala obleko, čisto v kotu omare sem videla krilo in sem si ga nadela, potem pa sem si nadela še majico z rahlim cvetličnim potiskom. Peš sem odšla do kina, saj sem imela do njega samo pet minut. Edvard je že bil tam in je imel šopek rož zame. Bile so zelo lepe vrtnice rožnate barve. Vprašal me je, kateri film si želim ogledati in zbrala sem neko znanstveno fantastiko. Film mi je bil zelo všeč in videti je bilo, da tudi Edvard uživa v njem. Po koncu filma sva se z njegovim avtomobilom odpeljala na prekrasen travnik, kjer sva imela piknik. Edvard je dal v košaro sendviče, sok, nekaj sadja, slane prigrizke in čokolado. Ko sem si iz košare želela vzeti sendvič, sam videla nekaj zlatega in to vzela ven, da bi si pobližje pogledala. Videla sem, da je zlata verižica, na kateri je bilo napisano moje ime. Edvard je rekel, da je zame in jaz sem ga objela. Ko sem si jo želela nadeti, sem se urezala v prst, tako da se je videlo malo krvi, a to se mi je takoj zacelilo. Vse to je videl Edvard in me je vprašal, kako je to možno. Začela sem mu odgovarjati z besedami Edvard ne razumi to narobe, ampak jaz sem…

0
0

kdaj bo nov del

0
0

Danes ali jutri, saj sem se ta teden mogla pripravljati na državno tekmovanje pa v šoli smo pisali dva teseta. Preprosto nisem imela časa.

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*