0
0

Vsake toliko časa bom dajala krajše odstavke, ki jih bom sama napisala. Prosim, da poveste mnenje in, če vam je kakšna še posebej všeč, da poveste in bom mogoče nadaljevala.
No tukaj je prvi odstavek (del) :
Dežne kapljice so padale na beton in se nato odbila od njega kakor teniške žogice. Pogleda sem dvignila od kapljic in pogled usmerila na drugi konec ceste kjer je hodil brezdomec. Povzpel se je po stopnicah in prišel do vrat neke hiše, tam je pozvonil. Vrata so se odprla. Verjetno je prosil za kruh ali denar, saj se je ženska, ki je odprla začela kričati na njega in kriliti z rokami. Ko se je izkričala je zaloputnila vrata. Brezdomec se je spustil po stopnicah in pogledal naravnost vame. Hitro sem odvrnila pogled od njega, da nebi ugotovil, da sem ga ves čas opazovala. Odpravil se je čez cesto, do avtobusne postaje na kateri sem čakala. Še vedno sem gledala stran kot, da ga ni.
”Gospodična, imate kaj drobiža. Že dva dni nisem jedel.”, me je proseče vprašal.
Nezaupljivo sem ga pogledala ter rekla: ”In kako vem, da ste pravi brezdomec? Kako vem, da mi ne lažete?”
”Prosil bi za malo zaupanja od vas. Prosim, da mi verjamete.”, je rekel proseče.
Pobrskala sem torbi in se še enkrat vprašala, če je to pametno. Vzela sem denarnico in iz nje pet evrov. Pomolila sem mu jih pred roko, ta jih je prijazno vzel in se zahvalil.
Ko je odšel sem še dolgo gledala za njim, dokler ni pripeljal avtobus. Stopila sem na njega in pozdravila šoferja, ki je bil prijatelj mojega očeta in sem ga dobro poznala. Usedla sem se na prosti sedež in gledala skozi okno kjer se je bleščala črna noč.
———————————————–
Mnenja?
Hvala vsem, ki boste brali!

0
0

Hvala Xy. Sicer nisem razmišljala, da bi naredila zgodbo, ker se mora vse nanašati na neko vsebino, tako pa lahko razkrijem delčke in povsod tudi nekakšen pomen, če me razumeš. Malo ljudi me razume.

0
0

Ja, razumem to so majhni odlomki brez predzgodbe in nadaljevanja (razen, če boš katerega nadaljevala) v katere vlivaš svoje občutke in sporočilo, ki ga vsak bralec lahko razume drugače. Nisem čisto prepričana, da sem prav razumela, ampak tukaj je to kar mislim, da je.

0
0

Večinoma imaš prav.

0
0

Dobra je, ampak ne vem še točno o čem se bo šla zgodba. Nadaljuj za enkrat me prepriča 🙂

0
0

Mislim, da je nisi dobro razumela. Ona bo pisala krajše odstavke (ne zgodbe), mi pa ji povemo kakšni se ji zdijo in če bi želeli, da piše zgodbo o tem.

0
0

Razumela sem tako, da se lahko iz vsakega odstavka razvije zgodba in, če želimo naj nadaljuje. Želela sem sporočiti, da naj napiše (če hoče) še kakšen del povezan s tem odstavkom in razkrije malo vsebine, da je dobro napisano in me pritegne k branju.

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*