Odgovorjeno
2
0

Živijo, moje ime je Jess (to ni moje resnično ime). Živim v Arizoni z mojo mami, atijem in sestrico Rebecco. Ponavadi jo kličemo kar Becky. Jaz sem stara 12 let, mami 35, ati 37 in Becky 8 let. Vse se je spremenilo, ko sta mami in ati dobila skupno delo v hotelu Štirje letni časi v New Yorku – mami je postala glavna kuharica, ati pa vrtnar. Sprijazniti sem se morala s tem, da se bomo preselili in bom morala zapustiti vse moje prijateljice. Pravzaprav, prijateljico. Nisem preveč družabna in moja BFF Ambar tudi ne. Mami mi je ravnokar rekla: “V New York gremo čez 4 dni, zato spakiraj kovčke!” Od Ambar sem se poslovila preko SMSa, dobili pa se bova tudi v bližnji gostilni da bova spili eno coca-colo. Ambar je rekla:”Tako, zamerim ti, rekle sva, da bova v New York obe odletele skupaj!” “Ampak to je bilo pred 4 leti! Takrat nisem vedela da bom živela tam!”. Odkorakala je iz gostilne in me pustila samo. Moja mami me je prišla pobrat. Becky je doma skakala po mojih kovčkih, saj je bila zelo navihana. Ne vem, če bi sploh šla. Mislim, saj vem, da nimam druge izbire, ampak Ambar nima drugih prijateljev pa tudi našla si jih ne bo, saj ji je zelo nerodno. Hm, le ena rešitev obstaja. Kar naenkrat zaslišim svoj glas: “Mami, kaj če bi šla Ambar z nami v New York? Saj veš, da njeni starši delajo ves čas, ona pa doma sameva. Bom vprašala njene starše. Verjetno ji bodo pustili. Če ne pa samo za kratek čas!!! Prosim mami!” Mami je takoj poklicala starše od Ambar in zmenili smo se, da bo do takrat prespala pri nas.

KAJ SLEDI BOSTE IZVEDELI DRUGIČ! OPOZORILO: DA BOM NADALJEVALA Z ZGODBO, BI ZA ZAČETEK POTREBOVALA VSAJ DVA LAJKA. ČE BOSTA DVA LAJKA PRISPELA ČEZ LETO DNI, BOM TUDI NADALJEVALA ČEZ LETO DNI. VSE JE V VAŠIH ROKAH! PODPRITE MLADE PISALCE!

Najboljši odgovor
1
0

Ne rabiš lajkov da bi pisala mar ne? Rabiš neko mnenje v komentarju. In po mojem mnenju si na dobri poti pisateljice. In tvoja zgodba je dobra.

Dober odgovor
0
0

Hvala Street Girl za ta pozitiven komentar! Odločila sem se, da bom pisala naprej samo, če dobim vsaj en poziv v zgodbi, da vem, če sploh kdo sledi zgodbici.

0
0

Jaz niti enega , v katerem besedilo ni bilo daljše od 3 besed, zato ne pišem več

0
0

Zgodba mi je ful podobna Soy Luni vmes.
In bodimo realni. Starši bi o novi službi ziher že prej kaj rekla. Ne pa 4 dni prej.
In to z tem, da bi šla prijateljica zraven mislim dajte no ljudje. To je neumno. Kdo bi dovolil, da bi njihovo hčerko odpeljali več 100 km stran.
Ne vem samo meni je čudno.

0
0

Super si zacela! Na pravi poti si do super zgodbe, kar nadaljuj! 🙂

0
0

Se strinjam z vikky zgodba je malo zmedena ampak dobro pišeš.

0
0

Kdaj boš napisala 2.poglavje?

Prikazujem 7 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*