2
0

Upam da vam bo zgodba všeč ni čisto izmišljena ampak je notri tudi del mene. Če vam bo všeč mi prosim napišite, ker bi rada vedela če jo nadaljujem čeprav sem jo ravno začela nebi bilo smisla nadeljevat če vam ni všeč.

Ta zgodba govori v 14 letni Anne, ki se je rodila na petek 13 in ker nima staršev jo posvojijo njena zgodba pa se začne pisati ko je dobila računalnik in postala internetna zvezda. Kmalu pa tudi izve novico, ki ji bo spremenila življenje.

Ep. 1
Ime mi je Sara. Stara sem 14 let. Rodila sem se 13.2.2004 in moje življenje je polomija. Moja mama je ob mojem rojstvu umrla ,zato je zame skrbel oče. Ko sem bila stara 2 leti in se je oče vračal iz službe se je z avtom zaletel in umrl. Nato me je posvojila druzina z 3 otroki imeli. In sicer 2 fanta, dvojčka Petera in Jako stara sta 16 let in 1 punca Lea, ki je stara tako kot jaz se pravi 14. Z njimi sem se imela dobro nisem pa se imela odlično. V šoli sem zelo plašna in imam 1 prijateljico Ano in 1 prijatelja Jana, ter družimo se tudi z Leo. Mi smo štiri peresna detelica, čeprav me nihče ne pozna dobro in neve kaj se z mano dogaja. Zelo sem osamljena in skos se sprašujem kdo sploh sem, kakšen je moj talent, kaj si želim in kaj hočem.

0
0

Nadaljuj. Vrjemi, strašljivke so vedno popularne! No, vsaj zgodbe, kjer nastopa petek trinajsti.

0
0

Ful me pritegne piš naprej

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*