Odgovorjeno
0
0

Ta zgodba govori v 14 letni Anne, ki se je rodila na petek 13 in ker nima staršev jo posvojijo njena zgodba pa se začne pisati ko je dobila računalnik in postala internetna zvezda. Kmalu pa tudi izve novico, ki ji bo spremenila življenje.

Ep. 2
V 5 razredu sem dobila za darilo čisto nov in dober računalnik. Tam sem spoznala vse odgovore na svoja vprašanja. Začela sem igrati tudi igre, ampak samo tiste, ki jih igraš z drugimi ljudmi. Tam sem spoznala veliko prijateljev. In ustali so tudi ugotovili da sem cele dneve za račnalnikom. Ugotovila sem da sem zelo socialen tip človeka. Vsi me tudi poznajo, kot osebo, ki deva nasvete in ji lahko vse zaupaš. V šoli sem še vedno sramežljiva a ko sem doma za računalnikom sem čisto druga oseba govorim brez dlake na jeziku. Preobrazim se v mačko. Tako me tudi kličejo. Saj sem po zunanjosti in notranjosti podobna mački.

Odličen odgovor
0
0

Ja usebina je ok, ni pa povezano z naslovom

Odličen odgovor
0
0

Ja usebina je ok, ni pa povezano z naslovom

0
0

Em in zakaj zdej ne nadaljujes tega ?
Drgac je pa dobr.

0
0

Oj vsi.. Se opravičujem ker nisem pisala… Imam veliko dela za šolo… Ampak to ni vse zadne čase imam nekakšne probleme in zato bom objavila vsako soboto

0
0

To še pride prve 3 epizode bodo se bol opisovalne potem se zacne dogajanje..-

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*