0
0

Živjo!
Danes vam bom predstavila način, kako se prežarčiti v nekaj drugih dimenzij.
1.ŽARČENJE V DRUG PROSTOR V VESOLJU – TELEPORTIRANJE (3. dimenzija)
-Teleportacijo najlažje izvedemo s teleportacijsko postajo. Ta deluje tako, da v mikroračunalnik, ki ga vstaviš vanj, vneseš koordinate tvojega cilja, in postaja te teleportira na želeni kraj. Za vse, ki nismo preveč vešči pri upravljanju z elektroniko pa imam na zalogi tudi recept za teleportacijski prašek, ki ga, razredčenega v pitni tekočini (npr. vodi) zaužijemo in si zaželimo priti na neko lokacijo. Snovi v napitku se avtomatsko povežejo z našimi možgani, in delujejo po naši volji.
-Za izdelovanje praška potrebuješ: sladkor v prahu, posušene lističe koriandra, peteršilja, poprove ali mačje mete, posušeno nastrgano limonino in pomarančno skorjo, list kumkvarta, vesoljni zvezdni prah in malo morske soli. Za boljši in hitrejši učinek lahko dodaš tudi eterično olje ali parfum s tvolim najljubšim vonjem, za daljše delovanje pa prhljaj venerčanskega dekleta.
-v posodo za miksanje in drobljenje nasuj tri žlice sladkorja v prahu, deset do petnajst lističev koriandra, tri lističe peteršilja, pet lističev mete in ščep nastrgane limonine skorje.
-Dobro zmiksaj.
-Po želji dodaj kapljico eteričnega olja/parfuma in prhljaj venerčanke.
-Zopet zmiksaj.
-Dodaj še ščep pomarančne skorje, list kumkvarta, vesoljni zvezdni prah (najdeš ga v gmotah osnove za nove planete in zvezde) in dva ščepa morske soli.
-Zmiksaj, da dobiš homogeno zmes.
-Vsakič, ko se nameravaš teleportirati, zmešaj eno žlico zmesi z dvema decilitroma tekočine. Ta zadostuje za okoli petdeset potovanj.
2.ŽARČENJE V DRUG ČAS – POTOVANJE V ČASU (4. dimenzija)
-Za to je postopek izdelovanja žarnega praška skoraj popolnoma enak kot pri teleportaciji. Edino, kar se spremeni je, da moraš namesto treh lističev peteršilja dodati štiri, prav tako štiri žlice sladkorja, ne smeš pa dodati kumkvartovega lista in nastrgane limonine in pomarančne skorje (to lahko vpliva na časovno zanko in je precej nevarno). Za boljše delovanje lahko kasneje dodaš tudi nekaj kapljic krvi mesojedega dinozavra, če boš šel tako daleč nazaj, da jih lahko srečaš.
3.ŽARČENJE V NERAZLOŽLJIVE DIMENZIJE (od 5. do 21. dimenzije – do drugih še ni mogoče dostopati)
-Žarčenje v nerazložljive dimenzije predstavlja nepopisno tveganje in ga ne priporočam, a nasvete bom vseeno podala.
-Potreboval boš škatlo (lahko je kartonasta), veliko vsaj 70 kubičnih centimetrov, oziroma tako veliko, da se lahko vanjo zapreš, majhen propelerček (kot tisti, ki so nameščeni na nekaterih škatlicah za bonbone), ročno svetilko in škarje.
-Škatlo obrni tako, da bo del, ki se lahko odpre, na desni strani. Na vrhnjo stran trdno namesti propeler, ki naj bo usmerjen proti stropu, in luč, ki naj bo usmerjena v tisto smer, kamor gleda odprtina (torej naprej kot žaromet). Vzemi ščep vsake od sestavin za žarčenje v razložljive dimenzije in vsuj vse skupaj v prostor poleg baterij za propeler in svetilko, s škarjami naredi enaindvajset lukenj v tako imenovan ‘strop’ tvojega žarčnega sistema in jih namesti na zadnji del žarčnega plovila (torej nasproti vhoda). Ko boš hotel potovati, zakrij toliko lukenj, kolikor dimenzij želiš prepotovati s prsti ali delom oblačila in zakliči ‘test’. Če bo naprava delovala, se boš znašel v leseni sobi, kjer boš dobil nadaljna navodila za uporabo tvojega prežarčevalnika. Vso srečo 🙂

0
0

Do naslednjič:
-Kako ukrotiti mitološko zver (navodila za le nekaj primerov, lahko dopišeš zver, ki jo želiš ukrotiti),
-Kako postati čarovnik/čarovnica +nekaj začetniških urokov in obredov,
-Kako se zaščititi pred zlemi uroki + izdelava uročenega medaljona za zaščito pred napadom zlih sil,
-Kako se prežarčiti v drugo dimenzijo ali
-Kako priklicati duha (trije enostavni načini).
🙂

0
0

Kako postati carovnica.

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*