0
0

Ojla!
Kaj se kdo spomni zgodbe Nedosegljiva ljubezen (od Street Girl) in Ime mi je Mack (od Ajše Moon).
Kaj kdo misli, da bi šlo izdat njuni zgodbi oz. knjigi?

0
0

Glej, verjetno nista mislili izdati knjige. In če bi jo želeli, bi to naredili sami. Zgodbi sta bili res dobri (boljša je bila od A. M. (vsaj mebi, ne mi zameriti)). Saj SG itak že piše neko svojo kbjigo, ki jo bo verjetno izdala (vsaj mislim da je tako).
No, prepusti to njima.

0
0

Ok najprej mi prosim ne zamerite za nadane besede, so le moje kritike in moj realizem:

Zgodbi sta dobri iz vidika naših generacij in tega kar nam je na pisalnici ponujeno, punci dobro pišeta za svojo starost iz svetovnega vidika bi bilo pa njuno pisanje najbrž povprečno ali celo podpovprečno, če bi imele založbe interese kar tako izdajati vse vrste knjig bi njihovo finančno stanje hitro padlo, razen v primeru, če bi knjige/zgodbe bralo veliko število ljudi, ampak nihče ne garantira, da bi zgodba privlačila veliko občinstva. Ne rečem vsebina ni slaba je pa takih knjig že veliko sploh pa je težko narediti itzjemo, ker je potem treba to izjemo narediti še vsem drugim, če me razumete.
Če bi imeli dekleti velik interes bi se mogoče lahko še kaj uredilo, ampak mene zgodbi še vedno ne prepričata dovolj, da bi kupila knjigo in zato, ker ne moremo kar vse povprek izdajati knjig imamo pilovo pisalnico namenjeno ravno temu, da svoje zgodbe delimo tukaj.
Najše enkrat ponovimto je samo MOJA kritika in MOJ realizem nipotrsbno, da mislite tako kot jaz inni nujno, da imam jaz prav, samo interpreriram svoj odziv.

0
0

Jaz mislim da ne bi šlo

0
0

Ne pač brez zamere sam mislim, da ro nebi bilo realno.

0
0

Zakaj pa ne?
SG in AM sta moji najljubši pisateljici tukaj!

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*